chyba autor tego artykułu lekko się naćpał albo zjadł karpia z oścmi. chodzi mi mianowicie o iphona i te jego rozczarowanie! a niby czym się autorze rozczarowałeś? po zarejestrowaniu się na itunes masz dostęp do ciągłych aktualizacji oprogramowania- fakt może początek nie był najlepszy ale dzieki możliwości ciagłej rozbudowy po kilku zabiegach otrzymuje się super telefon- mms na porządku dziennym, ostanio nagrywanie filmów również, dzieki aplikacjom dobrej jakości zdjęcia, mnóstwo przydatnych jak i mniej przydatnych aplikacji! czy szajsung kopiowany na podobienstwo iphona przez ping pongów z korei ma bazę z ponad 60 tysiącami aplikacji? szajsung jak i inne wynalazki, ok często są lepsze od iphona ale to zawsze są wredne kopie, udoskonalone ale kopie! iphone naprawdę może i slużyć do pracy jak i do zabawy, dzięki itunes mogę sciagać potrzebne aplikacje jak darwmowy słownik ktory tłumaczy 40 języków. mogę mieć dla dzieci rybkę w akwarium jak i settlersów a dla siebie katalog drinków świata! czy szajsung posiada tego typu rzeczy??
|
|
TELEFON MA DZWONIĆ
|
|
Chociażby radio? No a Nokia Maps? Nie ma żadnego godnego odpowiednika. Można by wyliczać dalej, ale to podstawy. |
|
Chyba jednak ma rację. Może obecnie iPhpone to już inny telefon ale pierwsze nie potrafiły wysyłac nawet MMS-ów. I myślę, że autor właśnie ten model miał na myśli. Ale i do obecnych jest też pewien szkopół - Samsung ma NA PEWNO lepszy aparat foto. Zresztą, autor z góry zakłada, że to raczej smartfon, z którego "można czasami zadzwonić"... |
|
Dziś iPhone to zupełnie inna baja. Ale kiedy ten pierwszy, śliczny wyczekany dotarł do mnie na dzień przed polską premierą - zachwycił i rozczarował jednocześnie. A późniejsze perypetie z resetami, ograniczeniami i niedopracowaniem tak dalece odmiennym od tego do czego latami przyzwyczajał Jobs... szkoda gadać. I autor, niestety, był trzeźwy.
|
|
szajsung ma 12 mln pixeli- podobno przy 4-5 mln już nie widac różnicy, dalesze miliony pixeli to tylko dla profesionalistów którzy zamiast telefonu kupują porządne aparaty. szajsung równie dobrze mógł walnąć 20 mln pixeli, i tak to nie robi żadnej różnicy. napisałem, pierwsze iphony były ograniczone ale dzięki aktualizacjom, dzięki itunes naprawde mozna osiągnąć dobry telefon. no i jeszcze jedno, jaki ma sens porównanie nowego szajsunga z 2009 do iphona z przed 3 lat- bo tak własnie robi autor. siłą rzeczy porówanie będzie z korzyścią dla szajsunga chociażby na te nieszczęsne pixele. ale dlaczego autor nie zadał sobie trudu i nie porównał do nowego iphona albo do iphona już zmodyfikowanego? w świecie elektoroniki gdzie pół roczne urzadzenie jest już przestarzałe, trochę niewłaściwym jest tego typu porówanie. przynajmniej autorzyna mógłby trochę poprawić ten swój artykuł |
|
Ale szajc ten szajc-sung,a ja mam golfa vwvwvw z czipem i z rura w du*** wielkości wiadra i jest w mim telefon i nawet można zadzwonić na drugi telefon ma wszystko np;system vista homo itd,aparat lustrzankę 2.000 000 000 000 Gg pikseli, latarkę,bezdotykową klawiaturę,stare opony,kineskopowy ekran,antenę ale wybudowaną na dachu(szkoda),bez wycieraczek,zasilacz 220v/380v/600v/dynamo,moc telefonu- uwaga-1000Wat -wypas-ale sprzęt nie do pokonania w walorach .
.czekam na opis telefonu lepszego o mojego.
za tydzień podam tuning w szczegółach ,aha a telefon jest ze stajni NOKIA.....
|
|
NO COZ MAM NOWEGO IPHONA A DOKLADNIE MOJA LASKA A JA SAMSUNGA I LEPIEJ NIE MOGLEM WYBRAC IPHONE TO JEDNA PORAZKA I DO TEGO KAMERA 3 PX W TYCH CZASACH PRZECIEZ TO ISTNY RUBIN
IPHONE TO TYPOWA ZABAWKA DLA LASEK LADNIE WYGLADA I NIC WIECEJ NAWET ZA DARMO GO NIE CHCE A NASTEPN TEL TO BEDZIE NAPEWNO SAMSUNG W880 TO JEST KOZAK HEHEHE DO TYCH WASZYCH 3 PX
|
|
Samsung Pixon 12 to bardzo dobry telefon. Widać autor tekstu był wyraźnie zafascynowany iphonem.
|
|
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|