co do pouczania studentów, że nie ma STUDENCKICH TYLKO ULGOWE...hm...ulgowy bilet to bilet przysługujący osobie z ULGĄ STUDENCKĄ, więc wychodzi na jedno,ale Ok.
|
|
najgorsi sa ci, co udają że cie nie ma. Stoisz przy tej dziurze, trzymasz kase, mówisz ze chcesz bilet, a kierowca nic. po paru minutach zerknie i rzuci chamsko, ze tylko odliczone kwoty.
|
|
zgadzam się tym, a nawet powiem, że bywa i tak jak się nie ma wyliczonej kwoty i da sie kierowcy przykładowo 2 zł to potrafi powiedzieć że brakuje 20gr i da normalny bilet gdzie wcześniej mówisz do niego że chcesz ulgowy... chamstwo takich nie powinno być !! |
|
mnie najbardziej denerwują nie przy sprzedawaniu biletów, nie przy robieniu łaski, że przednie drzwi otworzą, albo że się spóźnią. Mnie najbardziej denerwuje to, że u nas kierowcy przyjeżdzają za wcześnie. Wiem, że mam autobus o 7.31, przychodze na przystanek 3-4 minuty wczesniej, a tu pusto, bo Panu Kierowcy zachciało się wcześniej pojechac.
A gierka wybitnie brzydka Obrazek z pasażerem to najbrzydsza rzecz, jaką widziałem w tym tygodniu
|
|
Polecam VirtualBus. Darmowy i dużo dodatków. http://virtualbus.info/index.php
|
|
Jest jeszcze Bus Driver.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|