po co robic taka gre skoro prawie nikt nie ma już pegazusa
|
|
Chyba nikt mi nie powie, że forum lsmodteam.pl będzie tutaj tak fascynująco współpracować przecież to forum 13 letniego dzieciaka który kradnie modele itd i hackuje fora które są dla niego konkurencją !!! ŻENADA
|
|
Ale to to fajne. chyba mnie zacheciliscie do kupienia tej gry
|
|
Żenada mili państwo. Forum prowadzi trzynastolatek a do tego złodziej (nie znacie historii tego forum) :!: Rozejrzyjcie się lepiej za forami z bardziej dojrzałym zarządem
|
|
Są fora które tworzą o wiele lepsze dodatki i na pewno są lepszymi kandydatami na główne polskie forum. Chcemy mieć fora z dojrzałymi i odpowiedzialnymi Administratorami a nie trzynastoletnimi dziećmi.
|
|
jeżeli Techland faktycznie zdecydował się na współpracę z tym forum to można tylko żałować że tak słabo badają środowisko związane z tytułem jaki chcą wydać, w sieci znajdują się zdecydowanie lepsze strony/fora/portale prowadzone przez ludzi którzy potrafią między sobą uczciwie konkurować, a w tym wypadku forum prowadzi trzynastolatek który nie potrafi sklecić poprawnie zdania po polsku, kradnie i wyłudza modyfikacje do gry oraz włamuje się i się na konta moderatorów/adminów na konkurencyjnych forach i dezorganizuje ich pracę... ehhh....
|
|
o matko, ktoś tu kogoś nie lubi. Ale o co chodzi? To wydawca zgłosił sie do tych moderów i chyba ich wcześniej sprawdził. Przecież by się nie ładował w jakieś bagno.
A co do samej gry: nigdy w takie rzeczy nie grałem, ale ten spokój i mozolna praca na roli ma coś w sobie. No i to jeźdżenie traktorem... Jak będzie w rozsądnej cenie, to może się skuszę.
|
|
Aż poszukałem innych filmików na youtubie. Grafika mocno stara, ale gierka coś w sobie ma. Pojezdziło by się ursusem c-360. Wiadomo juz ile to bedzie kosztowac?
|
|
Słuchajcie, najpierw techland powinien sprawdzić większe albo starsze fora, gdzie są najlepsi modderzy, gdzie administracja jest w pełni 18+, a nie tak jak na tym forum, moderatorzy po 13 -14 lat mają, a administrator to dziecko które wielokrotnie zostało wyrzucone z for internetowych za lamerstwo [Lamusowanie... nie bardzo wiem. rzecz w tym, że dziecko wydaje pieniądze na jakieś keyloggery, i uważa się go błędnie za hackera, lecz to poprostu Lecheeerrrr]. A całe forum to banda dzieci które boją się go, i są niby z nim... Ot moje zdanie.
|
|
A bimber w tej grzej mozna wyrabiac? Bez tego nie bedzie to pelna symulacja polskiego rolnictwa...
|
|
a jak można wgrać mody do tej gry bo nie moge piscie na moje gg949757 z gó○ry dziekuje
|
|
bez modów to jedna z najgorszych gier, jakie miałem w tym roku. Starszny burdel w misjach i karierze, brakuje trzody, a ekonomia z ksiezyca. Z modami duzo lepiej nie jest, ale za to swojsko. Ursus to jednak maszyna... A powaznie, to z takich "dziwnych gierek" lepszy jest ostatni Trainz Simulator 2009
|
|
to jest zaje... fajna gra
|
|
Macie problemy z grą piszcie tutaj http://www.farmer-simulator.pl
|
|
Zapraszam na najlepsze forum o LS www.mods-ls.com.pl
|
|
kombajn zaryć sie niemorze
|
|
nic na świecie "niemorze" się zaryć |
|
jak oddebrać maszyne która kupiłem gdzie pojechać?
|
|
Jak kupiles w sklepie to maszyna powinna stac koło salonu w którym kupowales
|
|
ja nacisnołem na P i kupiłem przeczepę i jej nie ma
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|