Jestem Administratorem strony lsmodteam.pl i współpracujemy z firmą Techland. 1. Nie mam 13 lat 2. Nie wypowiadaj sie jak nie wiesz 3. Zapewne ty masz jakieś male forum i innym zazdrościsz 4. Nigdy znikąd nie zostałem wyrzucony z żadnej strony. 5. Od samego początku działam pod nickiem $DollaR$ i nigdy nigdzie na żadnym forum nie bylem ani adminem ani moderatorem. Zacząłem własną działalność u siebie, jeśli Ci się forum nie podoba nie korzystaj i idz do konkurencji jednak jest duża grupa osób która korzysta z forum Pozdrawiam i proszę się zastanowić !!!defios napisał:Chyba nikt mi nie powie, że forum lsmodteam.pl będzie tutaj tak fascynująco współpracować przecież to forum 13 letniego dzieciaka który kradnie modele itd i hackuje fora które są dla niego konkurencją !!! ŻENADA
|
|
kiepska ta gra
|
|
|
|
Chyba nikt mi nie powie, że forum lsmodteam.pl będzie tutaj tak fascynująco współpracować przecież to forum 13 letniego dzieciaka który kradnie modele itd i hackuje fora które są dla niego konkurencją !!! ŻENADAzanda jedt to ze niemasz informacji i pszesz bzdury . |
|
Ja nie przepadam za takimi grami.Wole pgrać ze znajomymi w superfarmera.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|