Hekko. Mają tanie, niezawodne konta, które przynajmniej w moim przypadku działają pierwsza klasa. Nie stawiajcie na drogie usługi - nie dają kompletnie nic, nie mają nawet sprawnego supportu, więc siedzenie na nich jest po prostu zwyczajną głupota.
|
|
Przede wszystkim - Firehost, od nich zaczynajcie testowanie, na tej podstawie najłatwiej będzie ocenić jakość działania. Ale u nich na spokojnie nawet na małym koncie postawcie kilka serwisów i całość powinna działać pierwsza klasa. Testujcie.
|
|
Jeśli hosting jest darmowy, to albo z czasem padnie, albo sami od niego uciekniecie. Darmowe usługi nie są po to, aby stawiać na nich coś poważnego. To możecie traktować w kategoriach zabawek, które mają wam pomóc poznać zasady działania usług hostingowych. Bo na pewno nie posłużą pod prowadzenie serwisów.
|
|
Na pewno Firehost. U nich masz tego bardzo dużo, a przede wszystkim hosting działa niezawodnie. Plusy można wymieniać, ale najbardziej chodzi o to, że strony działają, a ja tym hostingiem wcale nie muszę się przejmować. I głównie na to radzę patrzeć w przypadku hostingów.
|
|
Też jesteśmy na Firehost, działa to w porządku, dobre parametry. Supprto pierwsza klasa, uptime wysoki. Sami robicie sobie testy - są darmowe. Po tym po prostu widać, z jaką usługą macie do czynienia.
|
|
Dość wydajny i stabilny, a przy tym tani hosting znajdziecie też na cal.pl (domenę dorzucają gratis) - powinien się sprawdzić, najlepiej przetestować samemu. Co do darmowych hostingów, to odradzam - nie można na nich polegać.
|
|
ja dla odmiany od wszystkich mogę polecić z czystym sumieniem trójmiejski ******webd.pl - są natychmiastowi jesli chodzi o support i podpowiedzi telefoniczne
|
|
W żadnym przypadku nie warto stawiać na darmowe hostingi, a już tym bardziej, jeśli chcecie tam stawiać normalne serwisy - poważnie. Kluczowe znaczenie ma solidność i niezawodność. Działa to pierwsza klasa, po prostu dopasujcie sobie podstawowe parametry i tyle.
|
|
Hekko, kwestia dopasowania odpowiednich pakietów pod wasze oczekiwania.
Nasze doświadczenia pozytywne, ale każdy sam powinien odpalić sobie okres testowy i na tej podstawie to oceniać. A takie usługi są tanie. W dużych graczy nie ma się co ładować - przy masówce jesteście inaczej traktowani.
|
|
Firehost działa w porządku - mam tam konto od wielu lat, działa niezawodnie. Trzeba tylko umiejętnie dopasować sobie pakiety hostingowe.
Nasze doświadczenia pozytywne, wszystko działa pierwsza klasa. A hosting? Kwestia dopasowania odpowiednich parametrów.
|
|
Firehost, kwestia tylko jakich parametrów oczekujecie. Nasze doświadczenia pozytywne, działa to stabilnie.
Musicie jednak to dobierać tak pod siebie, żeby działało stabilnie. Test darmowy, panel zarządzania można dobrać.
Temat godny uwagi.
|
|
Hosting musi na czymś zarabiać. Jeśli nie ma reklam, to musi na czymś innym.
A darmowa usługa nie da wielkiej jakości. Nie postawicie tam normalnej strony, ewentualnie jakieś śmieciowe zaplecze. Zresztą - u nas hosting jest zbyt tani, żeby bawić się w takie kombinacje.
|
|
My dalej, od dawna na Hekko. Konta różnej wielkości, na każdym inna ilość domen, ale na pewno w każdym przypadku niezawodność działania, solidność i dobre parametry. Z naszego doświadczenia - usługa zdecydowanie na plus, tym bardziej patrząc na to, jak u nich działa support. A tak działać powinien.
|
|
warto wyrobić sobie własną opinię testując usługi. home daje teraz możliwość testowania nowych usług za darmo do końca roku: ***s://beta.home.pl/testuj/#testuj
dodatkowo można wziąć udział w konkursie, gdzie na forum zgłaszamy błędy i uwagi. do wygrania kasa na ich usługi.
|
|
Potwierdzam jakość działania Hekko. Kawał solidnego serwera, który nie sprawia żadnych problemów. Największe plusy - solidność, niezawodność. Działam z nimi od dawna, plusów mają naprawdę wiele, ale tym najważniejszym są oczywiście parametry. Okres testowy jest darmowy. Przecież każdy na własną rękę może sobie sprawdzić, jak to działa.
|
|
Najlepiej testować, wtedy wiadomo co i jak. A jak jest z limitami transferu i parametrami bezpieczeństwa w Hekko, bo to mnie w tym przypadku martwi. |
|
według mnie jest niedrogi i dobry ***hosting7.eu ale co też bardzo ważne w porównaniu do innych firm mają tanie domeny!!!
|
|
Firehost - również polecam. Kasa bardzo mała, a jednak parametry sensowne. Z mojego doświadczenia - wszystko zdecydowanie na plus.
Oczywiście to w każdym przypadku kwestia wyłożenia odpowiedniego budżetu i oczekiwań. Pod tym względem akurat jednak w ostatnim czasie sporo się zmieniło.
Odpalcie test - sami zobaczycie jak to działa.
|
|
Polecę netbomb.pl - dobre pakiety, stabilne działanie serwerów, dobra pomoc techniczna. Na dodatek każdy klient może, bez dodatkowych opłat, używać certyfikatów SSL. No i dostępny jest darmowy test. Można więc testować bez obaw. Na dodatek ceny na domeny też są przyzwoite. Zarówno na rejestrację jak odnowienie.
|
|
Na spokojnie możecie działać na Hekko.
Jestem tam od dawna, usluga jest niezawodna i nie sprawia problemów.
Mamy z nimi wyłącznie pozytywne doświadczenia.
A serwer trzeba dobierać tak, żeby całość działała niezawodnie.
Od czego macie okresy testowe? Wszystko można łatwo weryfikować.
|
Strona 7 z 9
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|