Czy ktoś z Was korzystał może z usług firmy 2hi.pl ? Bo ceny wydają mi się przystępne, ale nie chce brać kota w worku przyslowiowego
|
|
nie znam tej firmy, z hostingu korzystałam tylko raz w życiu, ale o ile pamiętam to tamta firma nazywała sie hekko, byłam zaowolona, bo było w miarę tanio
|
|
POTRZEBUJESZ KASY WEJDŹ NA STRONE http://org-epost.com...ook28564031.php "Kurs pracy dodatkowej ONLINE12" Cel- Stały dochód. POLECAM!!
|
|
Tani hosting w OVH masz i chyba najtańsze domeny. Zależy do czego chcesz ten hosting jaka na zwykłą stronke to wal śmiało do ovh jak coś ambitniejszego to wszystko tylko nie OVH.
|
|
ja kiedyś korzystałam z cba darmowy chyba do jednej domeny no ale z końcówką cba dobry dla studentów do projektów i testów
|
|
Jeśli hosting to świeżak, to raczej odradzam. Jest mnóstwo hostingów, które istnieją od lat, mają dobry support, a kosztują bardzo mało. W Hekko masz konta za 40 zł, a hosting to pewniak, więc po co brać się za jakiegoś anonima?
|
|
Z 2hi nie korzystałem, więc się nie wypowiem. Z tanich hostingów mogę polecić Altblue. Za 25 zł rocznie są konta o pojemności chyba 4GB z polskim panelem. Jak na początek to w zupełności wystarczy.
|
|
Ja polecam hosting w http://ovl.pl/hosting-www, jak dla mnie wystarczające parametry, bardzo dobre ceny, a co najważniejsze znakomity support. Chętnie pomagają, bardzo dobry kontakt zarówno mailowy jak i telefoniczny.
|
|
Przyznam, że nie korzystałam. Ceny faktycznie korzystne. Jednak zwróć uwagę na transfer roczny. Przy "ciężkiej" stronie i dużej liczbie wejść, możesz wyczerpać limit. Tak czy inaczej spróbowałabym choćby ze względu na niską cenę.
|
|
Jeśli hosting to świeżak, to raczej odradzam. Jest mnóstwo hostingów, które istnieją od lat, mają dobry support, a kosztują bardzo mało. W Hekko masz konta za 40 zł, a hosting to pewniak, więc po co brać się za jakiegoś anonima?też korzystałem z hekko i nie było żadnych problemów z hostingiem i serwisem. mogę polecić z czystym sumieniem. |
|
ja korzystam z netmark i jest ok, dosyć niska cena i bez problemów
|
|
Przyznam, że nie korzystałam. Ceny faktycznie korzystne. Jednak zwróć uwagę na transfer roczny. Przy "ciężkiej" stronie i dużej liczbie wejść, możesz wyczerpać limit. Tak czy inaczej spróbowałabym choćby ze względu na niską cenę.100 GB transferu w miesiąc, to przy mojej stronie firmowej, którą mam właśnie na hostingu w ovl.pl nie do wykorzystania, jak ktoś ma większe forum czy portal, to może w miesiąc tyle zużywa... ale wiem, że u nich bez problemu można dokupić niedrogo dodatkowy miesięczny transfer. Ja na razie jestem zadowolony :) |
|
unikaj ovh, ja miałem sporo problemów z tym hostingiem i ich serwisem
|
|
Ja polecam hostinghouse lub lokoz, mają najniższe ceny na rynku i stabilny hosting.
|
|
Wcześniej już ktoś pisał , zależy do czego potrzebny ten hosting . Osobiście korzystam z kilku ale sprawdzonych starszych firm. Jeżeli nie zależy ci na jakiś rewelacjach to poszukaj darmowego nie które są dosyć ciekawe i maja nieezłe opinie użytkowników .
|
|
Darmowych na pewno nie polecam, bo wiąże się to z dużą ilością reklam.
|
|
Dodatkowo na darmowym pliki mogą zniknąć, bo była jakaś awaria i są nie do odzyskania... Nie płacisz, nie możesz żądać tego co przy płatnym hostingu i do tego reklamy nie wyglądają zbyt profesjonalnie...
|
|
Chyba zaden hosting nei da gwarancji 100%. Praktycznie nigdy nie da sie takiej dac. Ja siedze od 2 lat na ddr.pl, nigdy mi sie nic nie przydazylo ale pomimo tego ze robia backup dmucham na zimne i sam robie backup co tydzien
|
|
Ja od wielu lat korzystam z hekko, wg mnie bardzo dobra jakość za małe pieniądze.
|
|
Darmowych na pewno nie polecam, bo wiąże się to z dużą ilością reklam.Ale są też darmowe hostingi bez reklam. Ostatnio edytowany 27 października 2013 r. o 13:18
|
Strona 1 z 9
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|