My również Hekko, od 4 lat. Kilka stronek, ale najważniejsza jest ta firmowa. Absolutnie nie widzę powodów do tego, żebt bawić się w darmówki, które są przecież mega gwarancją problemów.
|
|
Na innym forum czytałem że hekko ma kiepskie wsparcie techniczne. Poza tym jesteście z poleceniami na każdym forum. Zawsze bezkrytycznie... Nie do końca to wiarygodne. Zresztą to jest chyba bolączka większości dostawców, że z wsparciem technicznym bywa różnie o ile nie jest ulokowane poza Polską. W home.pl się poprawiło i dużo daje forum, gdzie zgłasza się problemy i szybko odpowiadają.
|
|
My z Hekko od wielu lat i cały czas wszystko jest w porządku. Z mojego doświadczenia to serwer naprawdę pierwsza klasa. Kwestia jedynie dopasowania parametrów. Hekko działa nam niezawodnie od lat, to dobra usługa i na pewno na żaden kiepski serwer się nie przeniosę.
|
|
Z Hekko miałem do czynienia przy okazji jednego projektu wdrożeniowego. Faktycznie na początku wszystko przebiegało zgodnie z oczekiwaniami. Pomoc przy planowaniu, realzacja, ustalanie celów itp. Myślę sobie WOW! nadzieja na przyszłość i inne projekty! Niestety.. Klient w ostatniej chwili zmienił koncepcję i musiałem przebudowywać prawie cały projekt włączając w to hosting oraz dodatkowe usługi.. nie wiem czy kolega Harper miał osobiście kontakt ze wsparciem technicznym czy tylko czytał o tym na innych forach ale ja przekonałem się o tym na własnej skórze.. w skrócie.. fajnie nie było a skończyło się na tym, że musiałem o 3 nad ranem szukać alternatywy. Kolega polecił mi Home.pl - myślę sobie czemu nie, mam nadzieję, że wypali i nie będzie powtórki z rozrywki. Początek zapowiadał się obiecujaco ale przy konfiguracji poszczególnych usług zaczęły się schody.. myślałem, że straciłem nadzieję na sukces i projekt przepadnie. Nic z tego - wsparcie techniczne stanęło na wysokości zadania - nie mieli od razu gotowego rozwiązania ale skierowali mnie na forum żebym zweryfikował czy nie było już podobnych przypadków a oni w tym czasie przyjrzą się dokładniej oczekiwaniom mojego Klienta. BUM - po 2h wertowania forum odezwał się telefon i temat został rozwiązany w przeciągu kolejnej godziny. Dla mnie mega lekcja oraz ogromy sukces projektu i całego wdrożenia. |
|
Hekko działa w porządku, nie zawodzi, jest solidne.
Jestem u nich od wielu lat - z mojego doświadczenia wszystko na plus, serwer działa niezawodnie.
Plusów wiele. Ale to odpalcie sobie konto testowe i na tej podstawie coś dopasujcie.
A wiadomo, że przy serwerach chodzi przede wszystkim o niezawodność.
|
|
Również potwierdzam. Hekko działa niezawodnie od lat.
Nie widzę żadnych powodów do tego, żeby kombinować po innych usługach.
Zależy nam na niezawodności. I raczej to udaje się nam uzyskać.
|
|
Ja mam hosting w netbomb.pl i jestem bardzo zadowolony. Wszystko działa jak trzeba, czyli stabilnie i szybko.
|
|
Hekko działa najlepiej, jest solidne i niezawodne. Nie sprawia większych problemów. U nas też minęły już lata, a całości nie ma się co czepiać. Plusów całe mnóstwo, ale jednak najważniejsze to, hostingiem nie musimy się zajmowac, nie interesuje nas to, po prostu strona działa niezawodnie i to cały temat.
|
|
Potwierdzam Hekko jako pewniaka. Niezawodny, szybki, solidny serwer.
Jestem tam od kilku lat i nie ma żadnych problemów.
A na pewno odradzam działanie na wszelkich anonimowych usługach.
Czego można się po czymś takim spodziewać?
|
|
Hosting www w Firehost działa jak należy, jest tani, niezawodny, działamy u nich od lat.
Zacznijcie od okresu testowego, macie wybór panelu zarządzania. Ogólnie ta usługa dziala pierwsza klasa.
|
|
Hekko działa pierwsza klasa, niezawodnie, nie sprawia problemów.
Oczywiście - wszystko trzeba jakoś pod siebie dopasować. Odpowiednie parametry pod serwisy, poziom transferu, ale ogólnie to jest właśnie taki serwer, na jakim właściwie komplikacje się nie pojawiają.
|
|
My mamy strony w netbomb.pl i wszystko działa w jak najlepszym porządku. Szybko i bez problemów.
|
|
Hekko jest spoko - tutaj potwierdzam. Nie ma powodów do stawiania małych stronek na drogich hostingach. To kompletnie nic nie daje. Niezawodne serwery są do ogarnięcia za stosunkowo małe pieniądze - nie trzeba wydawać na to kolosalnych kwot.
|
|
Testuję od jakiegoś czasu Hekko i jestem pod wrażeniem.
tzn. nie mam żadnych problemów, strony działają płynnie, support szybko pomaga we wszystkim.
Oby tak pozostało bo zamierzam jutro zapłacić za cały rok korzystania z konta.
Wielkie dzięki za rady!
|
|
Hekko ma dzisiaj 80 proc. rabatu do końca dnia.
Na spokojnie - korzystajcie. Konto za cały rok wychodzi ponad 20 zł.
Dobre zasady.
|
|
Z Firehost nie zginiecie. Tyle lat, ile ja korzystam z tej usługi i jak dotąd zero problemów.
Największe znaczenie ma stabilność działania, panel zarządzania usługą i jeszcze kilka innych kwestii.
A ogólnie - zdecydowanie polecam ten kierunek.
|
|
Mówi wam coś Firehost? Działam od lat na tym samym serwerze, wszystko ogarnięte niewielkim kosztem i jak dotąd usługa nie sprawiła problemów.
Ogólnie - raczej jestem wierny usługą w przypadku gdy faktycznie wszystko z nimi jest w porządku.
|
|
Firehost i zero problemów. Cały czas na tym samym hostingu, bez komplikacji, niezawodnie.
I tak to powinno funkcjonować. Swoją drogą - takie hostingi robią naprawdę dużą różnicę.
Niewiele jest usług, które zapewniają stabilność.
|
|
Firehost - polecam. Bardzo dobry, solidny hosting, za małą kasę, z dobrymi parametrami.
Dopasujcie usługę pod swoje potrzeby to wtedy wszystko będzie ok.
Najważniejsza jest solidność.
|
|
Potwierdzam działanie Firehost. To niezawodny serwer, ma niskie ceny, nie sprawia problemów.
Przynajmniej z naszego doświadczenia - zero problemów. Kawał solidnie i niezawodnie działającej usługi.
Każdy musi to dopasować pod siebie.
|
Strona 8 z 9
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|