A ja polecam Restaurację Magię www.magia.lublin.pl, w sumie to zastanawiam się dlaczego jej nie ma w rankingu. Czy przypadkiem ranking nie jest ustawiony?
|
|
Ja jadłam niedawno przepyszne hamburgery w Radości... Nie długo tamtejsi kucharze od tych hamburgerów otwierają swój bar "Nóż", aż nie mogę się doczekać. Z pewnością będę stałą klientką.
|
|
Od połowy września będzie otwarty Bar Nóż - pyszne hamburgery! Obstawiali wiele imprez, do tej pory smażyli w Radości, teraz będę ich mogła częściej odwiedzać! Dobra nowina dla wszystkich fanów soczystych burgerów.
|
|
Zgadzam się z tym komentarzem poniżej. Czekam z niecierpliwością na otwarcie tego baru Nóż. Nie raz już od nich jadłem jak gdzieś robili hamburgery i z pewnością stały klient ze mnie będzie.!
|
|
Kucharze z "Nóż" mają talent kulinarny jak mało kto, ale że otwierają swój bar nie wiedziałam... Ale dobrze należy im się. Oby tylko dalej było tak smacznie jak do tej pory!
|
|
Słyszałam właśnie wiele dobrego na ich temat. Mogliby już otworzyć ten swój Nóż a bym w końcu posmakowała ich hamburgerów. Nawet mój syn się nimi zachwycał.
|
|
Hey :) Mam zamiar świętować rocznicę i nie wiem do jakiej restauracji się wybrać. Polecacie coś? :)
|
|
dobre jedzenie znajduje się w oranżerii, jest to też świetnie miejsce na obiad z dzieckiem, bo w restauracji jest kącik dla dzieci. a więcej restauracji gdzie można zjeść z dzieckiem w lublinie i nie tylko znajdziecie na ***malyobiad.pl/
|
|
w lublinie jest mnóstwo fajnych restauracji. na przykład zielony talerzyk, munchies, czy oto ivo. ja tam zawsze kieruję się opiniami z ***dobrzeismacznie.pl/ bo para zna się na rzeczy i informacje są zazwyczaj aktualne.
|
|
Czasy się przez te lata zmieniły. Jeśli ktoś nie wymienia Rafaello Bursztynowa w liście najlepszych restauracji to znaczy że wogóle nie zna kulinarnej mapy Lublina. Udało im się pogodzić to, co innym nie wychodzi : świeżo, pysznie i przy tym dużo. A...i obecnie naszym rodzinnym zdaniem najlepsza pizza i burgery w mieście.
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|