![]() |
Mówią aby optycznie powiększyć kuchnię, należy zadbać o odpowiednią kolorystykę. Jasne barwy nadadzą pomieszczeniu blasku i sprawią, że będzie zdawało się ono większe. A jak w takim razie się ustosunkujecie do białych sprzętów agd, płyta i piekarnik.
|
![]() |
Biel dominuje w wielu nowoczesnych aranżacjach. To kolor, który faktycznie rozjaśnia i optycznie powiększa pomieszczenia. Wielu producentów sprzętu agd do zabudowy postawiła na biel idealnie przy tym łącząc elegancki design z wieloma funkcjonalnymi rozwiązaniami.
|
![]() |
Wygląda to świetnie, ale wymaga dużo pracy i pilnowania porządku
|
![]() |
Jasne, że biały sprzęt również optycznie korzystnie wpłynie na wygląd pomieszczenia, aczkolwiek barwy ścian najbardziej.
|
![]() |
Nowoczesna technika satelitarnego namierzania znajomych już w zasięgu ręki!
Wystarczy wejść na tą stronę: http://lokalize.pl/qukr i wpisać numer osoby, którą chcesz namierzyć.
Pokaże się informacja, gdzie ona się znajduje i zdjęcie satelitarne
|
![]() |
Ja mam wrażenie, że po latach fascynacji urządzeniami w kolorze inox, biel powraca do łask. Jest to teraz nowoczesny i uniwersalny kolor. Białe AGD super wygląda zestawione z również białymi lub po prostu drewnianymi meblami.
|
![]() |
Według mnie to fajny pomysł, ale trudno na pewno taką kuchnię utrzymać w ciągłej czystości
|
![]() |
Ściany w jasnym kolorze jak najbardziej ale sprzęty już jednak wolę ciut ciemniejsze. Podobają mi się też zdjęcia jedzenia w antyramach
|
![]() |
Mam pralkę w kuchni i myślałem o jej zabudowie, ale szybciej się zepsuła niż do tego doszło. Gdy wybrałem się po nową to znów kupiłem zwykłą bo była tak śnieżno biała i niepowtarzalny design HOTPOINT ARISTON AQ83D 29 EU/B jest teraz ozdoba w mojej kuchni.
|
![]() |
Pralka w kuchni? Dość niefortunne miejsce, no ale niestety czasami nie ma na nią miejsca w łazience. W takim przypadku faktycznie, dobrze jest kupić jakąś reprezentatywną
|
![]() |
A może zestaw mebli w takim stylu http://www.salonmeblowy.net.pl/ze,0,181/zestaw-z159.ehtml? Do tego ściany w białym kolorze.
|
![]() |
Fajnie to wszystko wygląda :)
|
![]() |
Mnie podobają sie takie kuchnie białe i nowoczesne
|
![]() |
Ja w większości domów raczej spotykamy się właśnie z białymi sprzętami, sama takie posiadam i rzeczywiście w kuchni jest jakoś jaśniej i mniej przytłaczająco, ale co fakt ot fakt, utrzymanie ich w czystości bywa uciążliwe...
|
![]() |
xd
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|