![]() |
Jak zaczną płacić w nas tak jak w Europie, a nie w Polsce to będę stosował taką dietę
|
![]() |
Jesli porownaz sobie ceny produktow u nas, a w Europie to wcale nie ma tak wielkiej roznicy, jesli chodz w proporcji do zarobkow!
|
![]() |
Doradca się znalazł.......pulpet promuje zdrowe żywienie buahhhaaaa
|
![]() |
No dieta oczywiście że jest ważna, natomiast nie zapominajmy o ćwiczeniach bo to musi się łączyć :) ja najpierw dobrze jadłam i nie ćwiczyłam w potem źle jadłam ale ćwiczyłam i w końcu porządnie się za siebie zabrałam i zmieniłam nawyki żywieniowe, zapisałam się do Akademii Walki i jestem mega zadowolona bo jest duża grupa wsparcia, duży wybór zajęć na siłowni i na prawdę można pokochać sport!
|
![]() |
Te propozycje brzmią smacznie, ja właśnie postanowiłam wprowadzić do swojego jadłospisu więcej ryb. Zrobiło się tak wiosennie to nabrałam też ochoty na ćwiczenia, wczoraj byłam pierwszy raz na treningu w klubie fitcurves. Było ciężko, mam drobne zakwasy. Ale nie poddam się. Lato już coraz bliżej.
|
![]() |
Ja kupiłam teraz blender na galerialucznik.pl i mam zamiar przygotowywać sobie kotajle warzywno- owocowe bo jednak nie oszukujmy się, nasza dieta jest bardzo uboga w takie produkty. Taki koktajl to kilka minut pracy, a zawsze bomba witamin wpadnie.
|
![]() |
Do garkotłuka na zdjęciu :
Ruski ... opasie lubelski ! Marsz do Gacy na odchudzanie !
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|