![]() |
Właśnie w piątek kupowałam u tego sprzedawcy czereśnie.Na targu przy Wileńskiej. Pan ten jest bardzo miły i uprzejmy. Nie to co pani z naprzeciwka zawsze zła i gderliwa. Gdy klientka zapytała czy jej 10 groszy opuści bo nie ma, to jej zrobiła awanturę. Że tu tutaj nie ma targowania się. Na targu!!!. Gdzie my żyjemy.
|
![]() |
Racja zawsze kupuję u tego Pana, sympatyczny człowiek. "Obrażonych", że muszą sprzedawać na targu mijam tak zresztą jak czynią to inni, którym się oberwało niemiłym słowem.
|
![]() |
dziękuję redaktorku za usunięcie mojego komentarza....
|
![]() |
A ja kupowałem kiedyś tzn. pierwszy i ostatni raz u tego Pana jabłka. Wybrałem sobie sam na co ten w cudzysłowie sprzedawca dał mi do zrozumienia że on tu jest "PANEM" i jakim prawem pozwoliłem sobie na tą czynność, dodam tylko że jak potrzedłem do stoiska włąsciciel był zajęty konwersacją z kolegą i nie zaragował przez blisko 10 sekund jak stałem i czekałem na obsłużenie. Ale wygląd Pana jak i "bardzo śmieszne dowcipy" świadczą o jego kulturze. Śmieszy mnie tylko Dziennik Wschodni że już drugi przynajmniej raz ten Pan umieszczany jest na zdjęciu tak jakby nie było innych sprzedawców na targu przy Wileńskiej, a może Panom redaktorom nie chce się pofatygować w głąb targu bo ten Pan jest najbliżej wejścia. Żenada
|
![]() |
A ja kupowałem kiedyś tzn. pierwszy i ostatni raz u tego Pana jabłka. Wybrałem sobie sam na co ten w cudzysłowie sprzedawca dał mi do zrozumienia że on tu jest "PANEM" i jakim prawem pozwoliłem sobie na tą czynność, dodam tylko że jak potrzedłem do stoiska włąsciciel był zajęty konwersacją z kolegą i nie zaragował przez blisko 10 sekund jak stałem i czekałem na obsłużenie. Ale wygląd Pana jak i "bardzo śmieszne dowcipy" świadczą o jego kulturze. Śmieszy mnie tylko Dziennik Wschodni że już drugi przynajmniej raz ten Pan umieszczany jest na zdjęciu tak jakby nie było innych sprzedawców na targu przy Wileńskiej, a może Panom redaktorom nie chce się pofatygować w głąb targu bo ten Pan jest najbliżej wejścia. ŻenadaA skąd wiesz czy akurat nie rozmawiał z jego emistencją Suliszem ? Osobiście kupuję od tego Pana, a omijam panie (matka z córką ??) na przeciwko. |
![]() |
super takie czeresnie mam nadzieje załapa sie i kupic w tym roku :D idealnie beda pasowały do koktajli z mojego nowego miksera philipiaka :D
|
![]() |
Ksawery idealnie będą pasować. Sam kupiłem także blender-mikser philipiak do swojego domu. Przygotowuję w nim nie tylko soki, ale i tez zupy-kremy czy kruszę w nim lód.
|
![]() |
Uwielbiam czereśnie. Słodki wyrazisty miąższ , idealny na chłodnik, pierogi . Aczkolwiek koktajl to moim zdaniem poezja. Do zrobienia takiego dodatku do obiadu wykorzystuję blender, a poniweaz mam philipiaka to dodaje kilka kostek lodu . Rozkruszony lud schładza i dodaje gęstości.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|