![]() |
No przecież wszyscy wiemy ,że te kuchenne rewolucje to wielka ściema.Pomagaja wszystkim ,ale upaść! Sama rewolucjonistka może i nią była ,ale nie w kuchni ,ani w karczmie!!!
|
![]() |
bo skoro ktoś zaprasza Gesslerową to powinien stosowac się do jej zalecen!! taka jest formuła programu! jak nie to ...bankructwo ! |
![]() |
Zareklamowali się i to by było na tyle...
|
![]() |
żadna rewolucja nie pomoże , jak ktoś jest brudasem to nim zostanie, jak ktoś oszukiwał to robi to nadal Kuchenne Rewolucje otworzyły mi oczy, na to, czym nas karmią w tych wszystkich knajpach, co dzieje się na zapleczu.
|
![]() |
Jakies bzdury wypisuje ten człowiek, czyżby konkurencja albo piwa za free nie dostał ??? Dziczyzna jest tam wyborna, a ten gulasz z daniela ma wszystkie pod sobą, Nie wiem skąd się urwałeś recenzencie, ale może by tak na przyszłość zdjęcia dać ( takie strasznie przypalone rzeczy - nie chce mi się wierzyć ?) !
|
![]() |
Dajcie już spokój. Przestańcie promować tą chamską idiotkę. Nie macie już ciekawszych tematów?
|
![]() |
Gosia R. to ty? |
![]() |
Ja byłam w tej Karczmie dużo dużo wcześniej przed Panią G.
Kiedy oglądałam jej program nie wierzyłam własnym oczom.
To co jadłam w karczmie jakieś dwa lata temu było cudowne.
Po tej recenzji odnoszę wrażenie, że "rewolucja" tylko zniszczyła karczmę.
|
![]() |
Swiadomosc tego, ze ta cala ekspertka "Magda ku**a Gessler" tam byla odbiera mi apetyt...
|
![]() |
Gęsie cipki?
|
![]() |
Zastanawiam się, gdziejes SANEPID. Rozczochrana kobieta biegająca po kuchni odbiera apetyt.
|
![]() |
Często bywamy tam z żoną na niedzielnym obiedzie, chodzimy na imprezy organizowane przez Karczmę (Andrzejki, Sylwester, Ostatki). To co pisze ten "pseudo recenzent" to bzdura ! Jeśli jedzenie jest tam do d..py, to co robi tam tyle ludzi w weekendy, że czasem trzeba czekać na stolik? Puścił ktoś PAJACA do gazety i opisuje (wielki znawca kulinarny) bzdury. Czytam te jego wypociny czasami. Ktoś tu dobrze napisał- "piwa za free nie dostał ?"
|
![]() |
Ja bym nawet jednej gwiazdki nie dała tej "restauracji". Jeszcze nigdy tak źle się nie czulismy z mężem po obiedzie. Czuć było, że jedzenie odgrzewane, w smaku okropne, bo chyba przygotowywane głównie z gotowych półproduktów. Bolay nas brzuchy i odbijało nam się chemią jeszcze przez 2 dni. Nigdy więcej!
|
![]() |
taka prawda... niestety |
![]() |
Bylismy w ubieglym roku w tej knajpie. Jedzenie bylo pyszne. Wzielismy rosol z koldunami oraz pierogi z dziczyzna. Jedno i drugie przepyszne, porcje naprawde duze. Pozdrawiam
|
![]() |
W karczmie bida też jest dużo klientów, a jedzenie jest tam okropne, więc ilość o niczym nie świadczy, raczej tylko o tym, że ludzie są mało wymagający i mają słaby gust i zadowolą się byle czym!
|
![]() |
Byłam,jadłam...mix pierogów,pyszne,tylko ruskie nie zbyt.Sernik pychota.
|
![]() |
Zastanawiam sie, jak ktos o poziomie kultury i wypowiedzi niczym menel z bramy moze byc uznawany przez niektorych za autorytet? Czy sanepid nie widzi, ze ona biega z ta szopa na lbie, pierscionkami itp i trzesie tym wszystkim nad garnkami??? Niby ekspertka, a nie zna elementarnych zasad przygotowywania posilkow. O elementarnej kulturze juz nawet nie wspomne, bo z go...na bata nie ukrecisz, ona juz sie nie zmieni.
Jedyne co ona potrafi to zrobic kiepskie show dla ludzi o podobnym jej poziomie.
Wspolczuje tylko ludziom, ktorzy zapraszaja ta chamke, bo sami sobie szkodza.
|
![]() |
cały nałęczów to jeden wielki s...
|
![]() |
Knajpa osiadła na laurach.
Kelnerki nie raczą przez ponad 20 min. podejść do stolika i przyjąć zamówienie.
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|