Jak sprawdzić czy mięso jest zdrowe? Pasożyty, bakterie mogą narobić nam bigosu z takiego tatara.
|
|
Jak sprawdzić czy mięso jest zdrowe? Pasożyty, bakterie mogą narobić nam bigosu z takiego tatara.to proste,bierzesz mięsko z leżaka ,sprzedajesz czechowi ,a on dalej serwuje pobratymcom jako wołowinę argentynską za 1500 zł za kilogram.a bez bakterii i pasożytów nie da się żyć ,bądz mądry |
|
Jak sprawdzić czy mięso jest zdrowe? Pasożyty, bakterie mogą narobić nam bigosu z takiego tatara.dlatego też należy organizm przygotować na taką ewentualność i przed konsumcją przyjąć 50ml czystej, zmrożonej substancji. W trakcie konsumpcji należy przyjąć kolejne dwie porcje czystej, zmrożonej substancji, najlepiej o analogicznej gramaturze. Po zakończeniu konsumpcji, takż profilaktycznie, ale nie bez przyjemności, przyjąć ostatnią porcję zmrożonej substancji. Wtedy też nie grożą nam żadne salmonelle czy inne takie. No i przyjemniej się robi ;) |
|
Nasza znajoma robi wspaniałego tatara.mięso miele w maszynce.Kilkakrotnie uczyła mnie jak prawidłowo wykonać.Czasami udaje mi się,ale znajomej zawsze Jej tatar jest najlepszy z wielu,które miałem okazję jeść
|
|
Nigdy nie rozumiałem jak można w ogóle jeść tatara.
Od razu puściłbym pawia jakbym poczuł surowe mięso w gębie.
Tak samo z surową rybą w sushi.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|