![]() |
Ja wolę lubelska chałkę :)
|
![]() |
Super, w koncu ktos nie strzeze chytrze swoich pomyslow. Jedzenie daje sile, sila dzialanie, dzialanie porzadek.
|
![]() |
całe szczęście że bez dodatku oleju palmowego i syropu glukozowo frutozowego,artykuły z tym dodatkiem omijam szerokim łukiem, USA, Wielka Brytania i wiele innych zachodnich krajów prawnie zabraniaja stosowanie tych dodatków powodujacych zatykanie tętnic i sprzyjąjacych nowotworom
|
![]() |
Super material, oby jak najwiecej takich na portalu
|
![]() |
E tam lepsze są wypieki z tej nowej piekarni gruzińskiej na Narutowicza.
|
![]() |
Koszerne kwadratowe bzdury..
|
![]() |
Czyżby przestawianie kuchni pod przyszłych osadników????
|
![]() |
Bajgle zawsze się obgotowuje we wrzątku, albo będzie to bułka drożdżowa w kształcie bajgla...
|
![]() |
Najlepsze bajgle sa z polska wieprzowina.
|
![]() |
"Niektórzy przed glazurowaniem i pieczeniem wrzucają surowe bajgle na wrzątek"
Niektórzy? Przecież o to chodzi w bajglach... pardon, donutach ;)
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|