Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Dominikańskie, bełżyckie, a może kacapoły? Kilka sposobów na dobre pierogi

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 24 listopada 2019 r. o 09:26 Powrót do artykułu
odnalazł się znaFca gastronomi- może ktoś temu osobnikowi wytłumaczy co to są kacapoły
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Farsz, farszem, ale problemem jest megagrube ciasto!!! Grubociastowe pierogi preferują wszyscy sprzedawcy. Jak robi się w domu z cienkim ciastem, to dopiero jest pycha.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A pieróg biłgorajski? Jadłem w Zwierzyńcu, rewelacja! Jest jeszcze pieróg józefowski.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...