![]() |
ile kosztuje kupić 1 miejsce u Was?
|
![]() |
Pstrąg z Pustelni także - codziennie! - w Kafe Mari :)
|
![]() |
jadlem rybe w kardamonie i wiecej tam nie kupie . byla slabo odmrozona jak jadlem . a fuj. gesie pipki mi smakowaly ale ryba to porazka. popijac to sliwowice paschalną .
|
![]() |
Nie Basztowa ale Pod Basztą.Słabo Pan zna dawne lubelskie knajpy ..
|
![]() |
Co za dziennikarskie pomyje!
Ryby z pustelni ma połowa restauracji z Lublina! Świeże ryby to podstawa a nie wyjątek!
|
![]() |
Pstrąg z Pustelni także - codziennie! - w Kafe Mari :)Pustelnia - przez wiele lat trzyma klasę! Wszystkich znajomych spoza Lubelszczyzny tam zabieram, jeśli jest okazja. "Sola" - zamówcie rybę telefonicznie w dni kiedy ryba ma wzięcie (posty i inne...), i pojedźcie po odbiór zamówienia, na przykład w filii ul. Mickiewicza... I koniecznie podzielcie się wrażeniami z odbioru zamówienia. :) Ryby wspaniałe, podejście do klienta - Bar z filmu "Miś" (kasza niedogotowana...). |
![]() |
Co do jakosci przyrzadzenia ryby w Kardamonie potwierdzam slowa jednego z gosci. Poledwica w dorsza byla po prostu nie dobra, wodnista. Zapomnieliscie dopisac ARTYKUL SPONSOROWANY
|
![]() |
aromatycznym serem z sera?
|
![]() |
Ryby tylko w OD KUCHNI sami spróbujcie koleś przywiązuje uwagę do produktu ja polecam polędwice z dorsza widziałem na ekranie jak ja rozbierał swieżość na pierwszym miejscu POLECAM
|
![]() |
Apetyczna ...pani
|
![]() |
Jak wielką moc posiada nasz śpiew...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|