![]() |
Brawo Panie Waldku! w 9 na 10 osób pełna racja Jednego tylko lubelskiego kucharza mi tutaj brakuje ale w końcu nie ma tego pseudo zawodowca Ivo jakiegoś tam!
|
![]() |
Panie Waldku jak się o czymś pisze to trzeba mieć sprawdzone informacje a nie podawać zmyślone, mówię o Restauracji Chapter One - menu niema takiego i nigdy nie było już nie wspomnę o wymyślonych cenach porażka !!!
|
![]() |
Jean Bos był szefem królewskiej kuchni w Brukseli i za wybitne osiągnięcia trafił do Lublina??!! Jest kariera? Jest!!
|
![]() |
A i tak nie ma gdzie dobrze zjeść w Lublinie..
|
![]() |
sraka była?
|
![]() |
Przeglądając to zestawienie. Pan widoczny na pierwszym zdjęciu zupełnie mi tu nie pasuje. Będąc w wymienionej restauracji w zemborzycach na danie czekałem bardzo długo i może dlatego dostałem zimna potrawę, smaki lekko do siebie nie pasowały a na podniebieniu pozostał niesmak.. Może trzeba troszeczkę doswiadczenia i obycia w gastronomi, Żeby stworzyć wykwintne danie... Co do reszty szefów kuchni nie mam żadnych zastrzeżeń i chętnie odwiedzę ich restauracje;)
|
![]() |
Polecam pracę z tymi "wybitnymi szefami" można się nauczyć jak nie być marnym kucharzyną.
|
![]() |
pierogi z kaszą i forszmak to nie wyżyny smaków i gastronomii.
|
![]() |
Pan Kwiatosz to już nie młody talent, a doświadczony Restaurator ;). Doświadczenie kosztuje.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|