![]() |
Witajcie. Niedługo zmierzam na Lubelszczyznę, kilka dni tu na pewno zagoszczę i szukam miejsca gdzie można smacznie zjeść, wypróbować regionalnych specjałów (pierwszy raz tu będę) i dobrze wypocząć. Dziękuję z góry za rady
|
![]() |
Hmmmm, często tam bywam bo to moje rodzinne regiony. Często goszczę w Zamościu i miasteczkach blisko znajdujących się. Jest tam pełno miejsc, w których można smacznie zjeść. Mają mnóstwo regionalnych specjałów i bardzo dobre warunki, dużo atrakcji i można wypocząć tam. Jeśli chcesz podam konkretne miejsca, które najbardziej polecam ale to wieczorkiem dopiero jak będę.
|
![]() |
na lubelszczyźnie masz tego mnóstwo, nie będzie łatwo wybrać jedną restauracje.
ja znam i często wracam to http://www.sitarska....dia03_2011.html najlepsze dania jakie tam jadłem. Pstrąg roztoczański pieczony w piecu czy Krewetki królewskie smażone w maśle czosnkowym słuchaj niesamowite dania osobiście naprawde polecam
|
![]() |
Na wyróżnienie zasługuje też Kaczka staropolska w sosie żurawinowym!! Polecam byłam tam też i bardzo dobrze wspominam Ceny atrakcyjne i bardzo miła obsługa, co bardzo cenię. Hotel Sitarska ma wiele zalet, przede wszystkim wspaniała kuchnia ale także bardzo dobre warunki hotelowe. Na pewno niedługo tam znowu zagoszczę
|
![]() |
O kurcze, ale mi smaka zrobiliście na tę kaczkę. Już tak dawno nie jadłam, zawsze te kurczaki i kurczaki. A żurawina to mój ulubiony owoc Dziękuję bardzo za rady
|
![]() |
Myślę, że korzystając z ich usług zarówno jeśli chodzi o kuchnię jak i o hotel, będziesz zadowolona. Znam wiele osób, którzy zawsze wracają stamtąd pełni wrażeń i zachwyceni tamtymi okolicami, i konkretnie tym hotelem, Jest tam też parę innych ale z doświadczenia raczej tylko ten mogę polecić bo w reszcie nie zachwyciła mnie jakoś kuchnia. Ceny też droższe mają a jakości lepszej brak. Życzę udanego wypoczynku!
|
![]() |
dobrze trafiles, bo jest duzo dobrej kuchni, sprawdz sobie ogloszenia na http://top-ogloszenia.net/Serwis-Uslugi-Gastronomiczne-19-133 wyszukaj tej jaka cie interesuje. ja polecam regionalne przysmaki
|
![]() |
Podaje Wam linka do fanpage Sitarskiej https://www.facebook.com/TheSitarz . Łatwiej planować wyjazd jak jest się na bieżąco
|
![]() |
Tu mają dobre jedzenie: http://www.goscinieckanclerz.pl/
|
![]() |
Tak sobie myslę że w tych rejonach moznaby zoranizować jakiś wyjazd firmowy. Są to piękne okolice. Czy możecie polecić jakiś pensjonat z sala konferencyjną?no i oczywiście z dobrą restauracją :)
Ostatnio edytowany 4 grudnia 2013 r. o 13:25
|
![]() |
Wypoczywa się ponoć najlepiej w zaciszu swojego domu... :)
|
![]() |
Lubelszczyznę bardzo lubię - cisza, spokój, mało turystów...
|
![]() |
Jak już będziecie w Zamościu koniecznie zajrzyjcie do pierogarni na ul. Partyzantów. Lokal nazywa się pierogarnia Zamojska. Ogromny wybór pierogów (i nie tylko). Ze szpinakiem, z soczewicą, z bobem, borówką… Generalnie miejsce bardzo przyjemne, obsługa sympatyczna. Można odpocząć tam chwilę i ruszyć dalej w trasę.
|
![]() |
A jakieś dobre naleśnikarnie znacie?
|
![]() |
Jak już będziecie w Zamościu koniecznie zajrzyjcie do pierogarni na ul. Partyzantów. Lokal nazywa się pierogarnia Zamojska. Ogromny wybór pierogów (i nie tylko). Ze szpinakiem, z soczewicą, z bobem, borówką… Generalnie miejsce bardzo przyjemne, obsługa sympatyczna. Można odpocząć tam chwilę i ruszyć dalej w trasę.A jak cenowo stoją te pierogi. Bo czasami jak widzę, że sobie życzą 25 zeta za kilka sztuk to mi się słabo robi. |
![]() |
A jak cenowo stoją te pierogi. Bo czasami jak widzę, że sobie życzą 25 zeta za kilka sztuk to mi się słabo robi.15 zł jest ceną ok |
![]() |
15 zł jest ceną okCennik masz podany na stronie Zamojskiej. Tam się płaci od kilograma i ceny wahają się od 15 wzwyż. |
![]() |
Zamojska! Pychota :) Byłem kilka razy :)
|
![]() |
Tak zachwalacie, może i ja do tej zamojskiej zajrze. Jeszcze jak pierogi robią na miejscu to myślę, że nie mogą nie być dobre.
|
![]() |
Hej, szukam właśnie jakichś fajnych miejsc w okolicy Lublina, a potem będziemy w okolicy Zamościa więc może zajrzymy do pierograni:) Weszłam na ich stronę i rzeczywiście nieźle to wygląda za kilogram pierogów mają około 20zł na stronce jest cennik. Polecajcie jeszcze więcej takich fajnych miejsc w tych okolicach:)
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|