Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Gdzie w Lublinie czterech facetów dobrze zje? 7 miejsc na męską kolację marzeń

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 9 lutego 2020 r. o 16:59 Powrót do artykułu
Żreć żreć żreć ...srać srać srać 
Odpowiedz
Dokładnie! Restauratorzy, którzy się szanują i nie sponsorują jedzenia, nie pojawiają się w tych zestawieniach.  Od dawna powtarzam, że wszystkie teksty p. Sulisza powinny być oznaczone jako "tekst sponsorowany", a żaden nie jest - warto by tym odpowiednie urzędy i rady zainteresować, bo to wprowadzanie klienta w błąd
Odpowiedz
Byłem w ,,Anusziku " raz . I to był ostatni raz !!!
Odpowiedz
Kolega restaurator powiedział mi, że jest taki jeden dziennikarz Dziennika Wschodniego, który  oferuje się, że za opłatą napisze dobrą recenzje na łamach Dziennika o restauracji. Restauratorzy śmieją się, że jest on kompletnym ignoratnem jeśli chodzi o smaki i porywa się na pisanie o czymś o czym nie ma pojęcia :) Słyszałem, że kiedyś ten dziennikarz tylko oczekiwał, że się nażre się za darmo. No cóż czasy się zmieniły.
 Naciągana historia, bo dajesz takiemu Januszowi obiad za kilkadziesiąt złotych i niech spada na drzewo, a on strzela Ci reklamę, za którą normalnie musiałbyś zapłacić 10 razy tyle.
Odpowiedz
Dla podstarzałego Janusza, mentalnie tkwiącego nadal w XX wieku razem ze swoim piwnym bandziochem, to może i jest jedzenie dla faceta. Normalny współczesny facet dba o zdrową dietę, niewiele soli (raczej zaostrza papryką chili), po mięso sięga oszczędnie i głównie po drobiowe (białko!), do tego zjada stertę rozmaitych warzyw, nie tylko osławione małosolne cioci Gieni. 
Odpowiedz
Dla podstarzałego Janusza, mentalnie tkwiącego nadal w XX wieku razem ze swoim piwnym bandziochem, to może i jest jedzenie dla faceta. Normalny współczesny facet dba o zdrową dietę, niewiele soli (raczej zaostrza papryką chili), po mięso sięga oszczędnie i głównie po drobiowe (białko!), do tego zjada stertę rozmaitych warzyw, nie tylko osławione małosolne cioci Gieni.
 życzę smacznego drobiu, owoców i warzywek naszpikowanego całą tablicą nawozów i leków. mieszkam w rejonie gdzie warzywka i owoce są uprawiane. opryskiwacze z pól nie zjeżdżają
Odpowiedz
Byłem w Barze Anuszik jeden raz i to był niestety jeden raz za dużo.Dałem sie skusić takim właśnie tekstem w Dzienniku nigdy więcej. ps. pozdrawiam Pana redaktora....
Odpowiedz
W dn. 13/02 br , do Baru "Piotruś Pan" na ul. Kowalskiej, wpadł z rozmachem fotograf, podając się za pracownika  powyższej gazety, głośno alarmując, że chętnie zje coś w zamian za reklamę Baru, na łamach dzisiejszego wydania dziennika.  Ani widu ani słychu, a darmowy obiadek zjadł.  Ponadto, nie zapytał obecnych tam osób, o zgodę na upublicznienie ich wizerunku, (pomijam juz RODO i GIODO) . A jak zostal o to zapytany, to zagroził, że nie będzie reklamy. Jak został mu wypomniany szantaż, to się zdenerwował i jak widzę, strzelił focha brakiem publikacji.  No cóż, samo jedzenie i tak się obroni, jest w czołówce najlepszych - *jak u mamy*.
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...