Bombardino - pysznie i fajnie !
|
|
Jest jeszcze kilka dobrych restauracji z makaronami nie tylko te wybrane, ale o gustach i smaku się nie dyskutuje
|
|
Od kiedy w makaronie Carbonara znajduje się śmietana Bombardinio?
|
|
Ja żem jot łostatnio u tekiego Wietnamczyka na Nadbystrzyckij kurczak w 5 srakach z makaronym czy coś takiego, łoj jakie to było dobre. Za 15 zeta cały talyż nałożył mi taki mały człowiek. Łoj dobre to było dobre. Reszta knajpów w Lublynie kuca przy nich. To danie to moje ulubiene !!!.
|
|
kto wie gdzie przeniosła się taka mała kameralna pizzeria z ulicy Solnej? Teraz ma tam się wprowadzić jakaś inna gastronomia.
|
|
kurczak w 5 "srakach" z makaronym - to chyba byłeś u Super Zbieracza |
|
BAWIĄ mnie te "świeże" owoce morza! Czy pan Sulisz w to wierzy ? Skąd one? Restauratorka ma prywatny samolot i lata po nie nad morza i oceany ??
A może są z Zalewu Zemborzyckiego ?
A poza tym - pan dostaje WYPASIONE makarony, a ja z rodziną chadzam dość często i nie jestesmy tak zachwyceni . Byliśmy w 6 restauracjach opisywanych powyżej i tylko w jednej były naprawdę dobre i ze składnikami w prawidłowej ilości, a w pozostałych - mini dodatki ! i nie takie, jak być powinny !
Może powinniśmy przełożyć z talerzy to, co dostajemy do własnych pojemników i POKAZAĆ PANU ??
|
|
Dobre makarony? Ja polecam Insomnię i Aventino :)
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|