![]() |
Gdzie? Odpowiedź jest prosta: nigdzie. Lublyn nie leży nad morzem a gdyby nawet dostarczano ryby z pobliskich stawów, rzek (niemożliwe0 to i tak nasi kucharze i restauratorzy spie..przą je na maksa.
|
![]() |
....
|
![]() |
znów ten niby dziennikarz usiłuje zostać Makłowiczem.
|
![]() |
Tylko na Mickiewicza
|
![]() |
WSZYSTKIE RYBY NA RYNKU SĄ PRZYNAJMNIEJ RAZ ZAMROŻONE PRZED SPRZEDAŻĄ - z wyjątkiem złowionych w LOKALNYCH rzekach stawach jeziorach
|
![]() |
ARTYKUŁ sponsorowany?
|
![]() |
Zaprosiłem JAPSA na sushi w najlepszym lokalu ... nie miał do mnie żalu, że nic nie wiem o dobrych rybach, krewetkach
|
![]() |
Prawiedniki
|
![]() |
Proste ze Prawidniki, bar pod pstrągiem.
|
![]() |
Panie Sułoszowa, widzę w Pana artykułach wiele niespójności, raz Pan zachwala ryby w Krężniczance, raz w prawienia h, a w tym artykule ani słowa o tych miejscach ,a przecież w tych dwóch miejscach podaje się ryby od kilkunastu jak nie kilkudziesięciu lat i kto ma wiedzieć więcej o rybach jak nie oni. W podanych przez Pana lokalach nawet nie wiedzą jak je usmażyć ( żeby była soczysta,a nie podeszwa) a co mówić o marynowaniu. panie Sulisz " lepiej mówić prawdę czy robić marketing"?
|
![]() |
Przepraszam za przekręcenie Pana nazwiska miało być "Sulisz"
|
![]() |
Najlepsze ryby na Mickiewicza!!! Nigdzie więcej!!!
|
![]() |
A jakąś z polską nazwą restaurację mamay.
|
![]() |
Sulisz i jego teksty.... "Słynna rybę z polecenia szefa kuchni przyrządza tam szef kuchni Karol Zając."
|
![]() |
Tylko na Mickiewiczaza dużo wegety |
![]() |
kaszanka z karpia , stolarka aluminiowa .
bełkot
|
![]() |
Ceny bomba, porcje dla dzieci, znowu nakarmili za free , to wypisuje banialuki
|
![]() |
Co tu wymyślają jakieś kaszanki sranki i do tego cordon blue itp
|
![]() |
TYLKO SMAŻALNIA DOBRYCH RYB "SOLA" !
***s://***facebook.com/solalublin/
|
![]() |
Waldek nikt nie sugeruje się twoimi wypocinami bo wszyscy wiedzą że c*uja wiesz o gotowaniu tylko lubisz się napchać jak świnia za darmo... Tak, jestem kucharzem z Lbn xD
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|