![]() |
Oto Ivo - kolejna porażka a nie restauracja. Jedzenie pozostawia wiele do życzenia, wystrój też już nie mówiąc o zapachu - w sali przy kuchni i barze dym i smród oleju a w dalszych salach smród wilgoci i piwnicy.
Nie polecam!
Są restauracje bardziej warte uwagi.
|
![]() |
Male sprostowanie Panie Redaktorze, Szymon Boguta juz nie gotuje w Chleb Powszedni ;-)
|
![]() |
Czytam i nie widzę zadnego wymienionego miejsca gdzie można zjeść :)
|
![]() |
Oto Ivo oprócz pijaka z programu TV nie ma nic wspólnego z dobrym lokalem gastronomicznym .......
|
![]() |
coś tu jest nie tak, jak się ma tytuł do treści artykułu? 7 top miejsc, ale póki co w treści nie wymieniono ani jednej-o co chodzi?
|
![]() |
Autor płacił rachunki czy nie płacił? Jeśli płacił, to w jakiej wysokości? Jeśli nie płacił to jest to reklama za jedzenie. Niech to autor wyjaśni.
|
![]() |
Matko jedyna!
Nie znam Włocha, który do gotowania makaronu dodawałby oliwy!
Panie Sulisz-pora wytrzeźwieć!
|
![]() |
przestańcie karmić pana smakosza , bo on taki sam smakosz jak kur***l galicyjski
|
![]() |
A kto mi powie gdzie w Lublinie można wpaść na dobre risotto?
|
![]() |
a na cholerę dodawać do gotującego makaronu olej ??? To polski wymysł i bez sensu w dodatku
|
![]() |
"Idealnie ugotowany makaron to taki, który po naciśnięciu nożem stawia opór." Hehehe dobre, czyli nawet nie trzeba go gotować bo już będzie idealny. Już chyba lepszym sposobem jest rzucanie spaghetti o ścianę.
|
![]() |
ja ostatnio byłam na fantastycznym makaronie w hotelu forum na Obywatelskiej, z krewetkami i masłem rakowym, naprawdę coś pysznego a w takiej cenie to naprawdę warto spróbować bo smak na pewno nie tak często spotykany
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|