![]() |
Nie wiem LUDZIE widzą w karczmie ordynat i nie wiem kto to poleca ,ja nigdy więcej nic tam nie zjem.
|
![]() |
O zall ale gowno wybrali
|
![]() |
Fakt, czekać na zamówienie 40 minut przy braku kilku klientach i dostać coś na talerzu czego nie da się zjeść ,REWELACJA, smalec z ogórkami jako przystawka był dobry
|
![]() |
to typ warszawki, oni zjedzą nawet gówn.....
|
![]() |
ktoś musiał nieźle popracować nad tymi głosami bo przy tej karczmie Ordynat nikt się nie zatrzymuje...niezła ściema...hahaha
|
![]() |
Nie jadłem lepszej ryby niż ta w pstrągowie, polecam wszystkim
|
![]() |
Jedzenie bardzo dobre,dziwne ze wcześniejsze komentarze pisze od paru godzin jedna i ta sama osoba
|
![]() |
A PIKULE ? KOŁO JANOWA WSCHODNIE ROZTOCZE? GOLONECZKA Z RUSZTU PALUSZKI LIZAĆ. PAMIĘAM ZLOT "STARYCH KAPELUSZY" BAJECZKA...........................
|
![]() |
Jednak ktos się zatrzymuje....byłam,jadłam i jedzenie bardzo dobre:-)
|
![]() |
Handiuk ? Czy to nie aby PO-wski akolita?
|
![]() |
Ordynat??? Haaaaha, 1 kwietnia najblizszy w przyszlym roku i juz takie zarty.... :-D
|
![]() |
Gratuluję! Życzę powodzenia.
|
![]() |
Handiuk (Karczma Ordynat) - Chodząca Hiena wykorzystująca pracowników
|
![]() |
Smaczne , miła obsługa , polecam ...☺
|
![]() |
A PIKULE ? KOŁO JANOWA WSCHODNIE ROZTOCZE? GOLONECZKA Z RUSZTU PALUSZKI LIZAĆ. PAMIĘAM ZLOT "STARYCH KAPELUSZY" BAJECZKA...........................Potwierdzam do tego jeszcze pyszne żeberka. |
![]() |
pstrągowo???????? ale ubaw, bar nad stawem
|
![]() |
Ordynat ?
hahahahhaha :D
Nic nie jest mrożone. Wszystko jest przygotowywane dopiero po złożeniu zamówienia – zapewnia Dariusz Handiuk
Ewa Kaczke skubie a Dariusz obkłada borówkami ?
|
![]() |
Ordynat ? hahahahhaha :D Nic nie jest mrożone. Wszystko jest przygotowywane dopiero po złożeniu zamówienia – zapewnia Dariusz Handiuk Ewa Kaczke skubie a Dariusz obkłada borówkami ?To Pani Ewa Nadal z Szefem kaczki skubia ? |
![]() |
A może wstąpią do Klemensa tam dopiero paszę dają. Krętactwo jedzenie odgrzewane po kilka razy. Pierwszy i ostatni raz tam byłam.
|
![]() |
Oj Skubia Skubia ale tylko po cichutku :-)
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|