![]() |
"siekanego tatara w koniny"... Niby mała rzecz,a razi...
|
![]() |
Chcesz zjeść dobrego a wręcz bardzo dobrego tatara to do Skali w Białej Podlaskiej. Kucharz przygotowuje rewelacyjnie a do tego trzy małe grzaneczki i jak by powiedział poeta niebo w g.......ie
|
![]() |
Surowe mięso z surowym jajkim w środku,ochydztwo.
|
![]() |
Najlepszy tatar jest właśnie w Kardamonie!
|
![]() |
Czy ktoś wie czy w Lublinie można gdzieś zjeść tatara z koniny?
|
![]() |
Tatara się nie sieka na drewnianej desce.
|
![]() |
tatar nie może być ani z ryby ani wegetarianski.Tatarzy wozili pod siodłem wołowine lub baranine. z baranów nie robimy wiec zostaje wołowina.
|
![]() |
W restauracji na globusie ponoć na weekendach się pojawia.
|
![]() |
Wielkie te tatary
|
![]() |
okazyjnie lubię sobie przyrządzić porządnego mięsnego tatarka gdy przyjeżdżają znajomi na przykład. jakościową wołowinę kupuję bezpośrednio z ***cezan-ubojnia.pl gdzie mięso znacznie różni się od tego co zwykle kupujemy w supermarketach i nie trzeba się martwić o jakość.
|
![]() |
Ja mam sprawdzony przepis na tatara wołowego: ugotujmycos.pl/tatar-wedlug-magdy-gessler/, który zawsze wychodzi idealny, dobrze przyprawiony. Ważne żeby mieć dobrą jakościowo i świeżą polędwicę :)
|
![]() |
o co chodzi z tą polędwicą? przecież to jest kawałek krowy prawie zupełnie pozbawiony własnego smaku. drogi, zbyt delikatny. nadaje się na filet mignon, ale na tatara? tatar z polędwicy to sposób na koszenie kasy, ale na pewno nie na uzyskanie najlepszego smaku. nie jestem fanem polecanego przez niektórych hangera, ale za to moim zdaniem chudy, sezonowany rostbef jest przepyszny.
|
![]() |
Super przepis dobry tatar jest najlepszą przystawka na imprezkę. Ostatnio dostałem na urodziny nóż philipiaka i teraz przygotowywanie takiego dania nie sprawia problemu. Ostry nóż idealnie nadaje sie do takich zadań :D
|
![]() |
Andi to philipiak ma noże w ofercie? Jakie rodzaje mają?
|
![]() |
Tatar to tylko siekany. Lubimy tatar pod wszelka postacią, dlatego kupiłam porządny tak zwany nóż szefa , philipiaka. Idealny , dobrze wyważony.
|
![]() |
Witam! Moreno, w ofercie marki Philipiak znajdziesz nóż Santoku o długości 20,5 cm oraz noż uniwersalny o długości 13 cm.
Pozdrawiam, Marta Kowalewska
Online Ekspert marki PHILIPIAK
|
![]() |
Pani Marto. Nóż Santoku to za jaką kwotę można u Was kupić?
|
![]() |
Co prawda to prawda do wołowego tatara potrzebny jest porządny nóż. Tępy zmiażdży a nie posieka. Warto zainwestować w dobrą markę.
|
![]() |
Witam! Moreno, nóż Santoku Philipiak kupisz za kwotę 370 zł.
Pozdrawiam, Marta Kowalewska
Online Ekspert marki PHILIPIAK
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|