![]() |
Tylko z kurczaka z supermarketu (wieśniaki do obory)
|
![]() |
skórka z limonki . tak tradycyjny posli rosół. w dupach sie po***iło tym pseudo gotowaczom
|
![]() |
A gońcie rolników z chodników i do biedronki pyszny rosołek.
|
![]() |
Listek laurowy i ziele angielskie do rosołu dodane dają smak rozpuszczonej galarety. Skandal. Prawdziwy rosół bez tych udziwnień!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Listek laurowy i ziele angielskie do rosołu dodane dają smak rozpuszczonej galarety. Skandal. Prawdziwy rosół bez tych udziwnień!!!!!!!!!!! zaraz będą pewnie negatywne opinie ha ha
|
![]() |
Prawdziwy rosół gotuje się na bardzo małym ogniu, tak by woda nie wrzała, nawet 5 godzin z różnych rodzajów mięs a nawet kości od schabu z dodatkiem marchewki, pietruszki i wspomnianej przypalonej główki cebuli i nic poza tym, reszta to udziwnienia niezgodne z naszą tradycją, jedynie gdy gotujemy wywar do barszczu to dodajemy liść laurowy- dawniej bobkowy i ziele angielskie.
|
![]() |
Dzięki za przepis, nigdy nie robiłem samodzielnie rosołu, ale postaram się wypróbować przepis.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|