Wynalazłam przepis na stronie DW: http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.d...ategory=kuchnia
,dziś robię, pozdrawiam wszystkich fanów pizzy, jakie pizze lubicie najbardziej?
|
|
Powiem szczerze, że ja nie mam talentu do robienia pizzy i dlatego rzadko robię ją samemu w domu. Szczególnie, że niedaleko mojego miejsca zamieszkania jest pizzeria PizzaSky w Wysogotowie, gdzie jest ona rewleacyjna, chrupiąca, z ciągnącym się serem :) No i w dobre cenie więc opłaca się zamówić niż robic samemu.
|
|
Ja zawsze myslalem, ze robie niezla pizze. I calkiem mi smakowala. Az do czasu jak na wakacjach znajomy ze szkolnych lat zaprosil do siebie do Radomia, bo tam teraz mieszka i pracuje. Zabral mnie do restauracji Pasja bodajze i tam jadlem najlepsza wloska pizze. Ciasto idealne, dodatki swiezutkie i zapach z pieca opalanego drewnem niesamowity. Teraz juz sam nie robie tylko chodze po pizzeriach wlasnie z takim piecem :D
|
|
Taka zrobiona samemu w domu jest przepyszna, można dodać co się chce. Wiem, że podobno większość ludzi nienawidzi pizzy z ananasem,ale kurczę, dla mnie to najlepsza pizza. Jedyne połączenie słonego ze słodkim, które mi smakuje :D
|
|
Ja najbardziej lubię zjeść Maxi Pizza. Zawsze jak mam okazję to zamawiam przez pizza portal, wygodnie
|
|
ja najczęsciej zamawiam, bo jednak pizza z prawdziwego pieca jest o wiele lepsza niz z domowego piekarnika. Najcześciej klasyka: salami, szynka, pieczarki, kukurydza, ser.
|
|
Ja uwielbiam swoją własną pizzę, ale z racji, że jestem leniem częściej zamawiam z boczkiem i papryką.
|
|
Najlepsza pizza to standartowa czyli szynka,pieczarki ser i ketchap.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|