Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Konkurs Szkół Gastronomicznych. Oto danie, które zachwyciło jury

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 23 listopada 2018 r. o 08:40 Powrót do artykułu
Ja bym zjadł schabowego obtoczonego w startej bułce regionalnej, wypiekanej w najlepszej lokalnej piekarni, po uprzednim wymoczeniu ów schabu w jajach z chodu ściółkowego kurek zamieszkujących jedną z okolicznych wsi, z pre-puree (całe) ziemniaczanym gotowanym na wodzie nawet nie mineralnej, w asyście zielonej mizerii przygotowanej z ogórków pochodzących z ziem wyżyny lubelskiej, pokraszonej świeżym drobno posiekanym koperkiem rosnącym dziko na wschodnich połaciach województwa.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Jedyne jabłko w daniu to ja akceptuję w pysku pieczonej świnki.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...