Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kultowe przepisy z PRL. Najlepsze na "śledzik party"

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 26 lutego 2017 r. o 01:09 Powrót do artykułu
a to wszystko bez chemicznych dodatków, róznych EEE, cała żywnośc była bio i nikt nawet o tym nie myślał bo to było naturalne, teraz wychoduja rachityczne jabłko niby nie pryskane, bo sąsiad pryskał za płotem a ja nie i juz cena jak z sufitu, wmawiaja nam co chca durny naród łyka, dobrze że reformuja oświatę to może troche zmadrzejemy
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Jak widać z przepisu do flaków zawsze dodawano maggi czyli glutaminian sodu E621, tzw. wzmacniacz smaku.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Oryginalne maggi robione było z wyciągu z lubczyku ogrodowego bez glutaminianu sodu
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...