![]() |
Na Krakowskim tylko kebab 24h - nic tak nie wzmaga witalności po całonocnym melanżyku. Pączki pod gorzałkę są dla słabeuszy.
|
![]() |
Pączki po 10zł będą :)
|
![]() |
Te pączki kosztują plus minus około 3 zł. za sztukę (info z internetu). Jeśli są pyszne (tego nie wiem) to raz na ruski rok można tyle zapłacić, ale jeśli są przeciętne to niech szukają frajerów gdzie indziej.
|
![]() |
BHP w pracy. Półbuty i brak okularów ochronnych
|
![]() |
Zawsze jak bywałem we Wrocławiu to musiałem zajść do nich i zakupić pączka, mają naprawdę zróżnicowane smaki i są przepyszne
|
![]() |
Receptura na pączki jest objęta tajemnicą? Przecież prawie kazda gospodyni umie pączki zrobić. Glupoty wygaduje zeby sobie reklamę zrobić, a sprzrdaja zwykle gnioty po zawyzonych cenach
|
![]() |
Otwieranie pączkarni w kamienicy gdzie nie ma komina[sic!] (tak wentylacja wychodzi do lokalu wyżej) myśle że zapach będzie na całym krakowskim
|
![]() |
BHP w pracy. Półbuty i brak okularów ochronnychCięcie jedną ręką też do bezpieczych nie należy. |
![]() |
Hurrra. Jadłam w wakacje w Szczecinie....pycha. od czasu do czasu wolę wydać 3 zł i zjeść ekstra pączka niż gniota za 1,5 zl
|
![]() |
Nie jest to nowość w Lublinie bo od roku przy Lubartowskiej działa Nasza Pączkarnia, gdzie można kupić bardzo dobre pączki.
|
![]() |
Czy to zdjęcie to jest jakaś ustawka, żeby wzbudzić zainteresowanie artykułem? Pan redaktor wybaczy, ale prezentować człowieka w pantoflach, spodniach w kant który tnie szlifierka jakiś szmelc to zdecydowana przesada.! Zero bhp jakiegokolwiek, zaraz tymi iskrami spali meble, oraz płytki na podłodze (tak da się spalić płytki jak by ktoś miał wątpliwości ). Plus że ma osłonę tarczy na szlifierke, ale pewnie na co dzień tnie bez. Myślę że może być również problem z legalnym zatrudnieniem. Ehhhh. Już nawet o tych pączkach nie doczytałem do końca. Proszę o nie dodawanie takich zdjęć więcej.
|
![]() |
Ciekawe czy tez będą kolejki jak na nowym świecie w Warszawie . Paczki są po 3.50-4 zł . Wymyślone smaki mogą cieszyć się przez jakiś czas , ale czy utrzyma się ciężko powiedzieć
|
![]() |
Pączki, pączki, ciałka rosną...
|
![]() |
Różne smaki szprycowane po upieczeniu... Też mi nowość :(. Nasze mamy i babcie smażyły pączki od razu z nadzieniem i te były najlepsze! Lepszych sobie nie wyobrażam, tym bardziej na 4 zł :(
|
![]() |
"(...) Stara Pączkarnia trafi do nas."*** Znaczy: stare pączki będą sprzedawać? :)
|
![]() |
Otwieranie pączkarni w kamienicy gdzie nie ma komina[sic!] (tak wentylacja wychodzi do lokalu wyżej) myśle że zapach będzie na całym krakowskimZapach to pikuś. Ciekawe czy będą dobre filtry, aby tłuszcz nie oblepił kanałów wentyalcyjnych. |
![]() |
Szkoda, że nie jest otwarte od 8 do 16. Do 19 to zdecydowanie za długo, żeby zrobić furrorę. Ponadto proponuję sprzedawać kebab pączka z nadzieniem z baraniny wołowej.
|
![]() |
Elewacja budynku i sam design okien i szyldu nie wygladaja ani estetycznie ani zachecajaco, co niestety nagminne w Lublinie; szaro, ponuro, pelno jakis dziadowskich reklam i kompletny brak poczucia estetyki, atmosfera przedwojennej zydowskiej dzielnicy i polskiego bazaru.
|
![]() |
Franczyza to jest super ale dla franczyzodawców! Po 5-6 miesiącach okazuje się ze w praktyce trzeba za wszystko płacić firmie franczyzowej i zysku żadnego, a całe ryzyko po twojej stronie i wyjścia nie ma bo to też kosztuje. Dla frajerów (franczyza, a nie pączki)
|
![]() |
Przecież od lutego jest na Lubartowskiej. Dziennikarze... I sami o tym pisali :D
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|