![]() |
Najlepsze lody tylko u super zbieraczs!
|
![]() |
Boooooooooooooooooooskkoooooooooo
|
![]() |
KIEDYŚ... najlepsze lody były na GEN ZAJĄCZKA ! :) włoskie, francuskie, na gałki, z polewą ;)
|
![]() |
Jeżdżę dużo po Polsce..jadłam..i te Bosko..i te inne wymyslne lody ale niech się schowaja przy prostych smakach z lat dziecinstwa lody P.Ewy Michniewicz.na ul.Lubelskiej w Piaskach..Wszystki wymienione w rankingu przyprawiają o mdłości..chemia aż gryzie w podniebienie a P.Ewa.metodą tradycyjną przekonała już rzesze amatorów NAPRAWDĘ DOBRYCH LODÓW. Tak trzymać P.Ewo i nie zbaczac od wielowiekowej tradycji a tymi innymi niech się zachwycają pochłaniacze cukru i chemii
|
![]() |
jak lody to tylko Pcion na placu Bychawskim oraz we Włodawie, nie ma lepszych lodów i szkoda że nie o nich mowy w tym rankingu. Polecam
|
![]() |
A te we Włodawie to gdzie?Dziękuję za podpowiedź
|
![]() |
W Sowie też lody całkiem nieźle smakują!
|
![]() |
Ja najbardziej lubię lody z Sowy i znad Zalewu Zemborzyckiego przy kościele, później jest Czekoladowy i Williams. Nie bardzo natomiast przemawiają do mnie faworyci większości tj Bosko
|
![]() |
W bosko lody są duże, ale czy aż takie dobre?? No nie wiem.
|
![]() |
Mam taką koleżankę, która robi świetne lody
|
![]() |
Polonia Cafe- Lubelska Manufaktura Lodów, która zajmuje się produkcją naturalnych lodów metodą rzemieślniczą od 13 lat. Mamy w swojej ofercie ponad 100 smaków lodów zarówno mlecznych jak i sorbetów. Niedawno także zajęliśmy się produkcją lodów wegańskich. W zestawieniu kukbuk.pl zajęliśmy 1 miejsce, 2 miejsce w rankingu najlepszych lodów województwa lubelskiego.
Jest Nam przykro, że pomimo pozytywnych komentarzy na fb gazety nie uwzględniono Nas w powyższym rankingu- ale My się nie poddajemy i tworzymy dalej Nasze przepyszne lody.
Zapraszamy do spróbowania Naszych lodów.
|
![]() |
Naprawdę.Bosko?Chyba najgorsze lody w Lublinie absolutnie nie warte swej ceny.
|
![]() |
Jestem fanem lodów i żadne, podkreślam żadne lody nie smakują tak jak w Józefowie na Roztoczu. Mogę je jeść kilogramami a i tak nigdy nie ma się po nich mdłości. Produkuje je już trzecie pokolenie. Gdybym był skazańcem i daliby mu ostatnie życzenie to zamiast papierosa poprosiłbym o lody z Józefowa. Kocham je
|
![]() |
Najlepsze lody są w Outlecie na Mełgiewskiej uwielbiam zwłaszcza karmelowe
|
![]() |
W Bosko(a fuj) już od roku nie ma dużych porcji,chcesz dobre i duże?No to idź do Williamsa.
|
![]() |
Ewka robi naj lody
|
![]() |
Dziękuję za ten artykuł. Nawet go nie czytałem. Natomiast najważniejsze są opinie zawarte w komentarzach.
|
![]() |
Lody z bosko za słodkie i rozmrozone lody z jajem to jest to i ogólnie za drogie
|
![]() |
Hanka ze śródmieścia robi najlepsze lody.
|
![]() |
Najlepsze lody które smakują niezmiennie od trzydziestu paru lat są u Bębnika w Tomaszowie Lubelskim, kto kiedykolwiek jadl to wie.........
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|