![]() |
Pan redaktor był TAM z tajemniczą M.
TAM gdzie był pan redaktor, to albo jadł dobrze - RECENZJA [=], albo NIE USZANOWALI PANA REDAKTORA i recenzja [-].
Wniosek - "SZANUJCIE" REDAKTORÓW gastronomicznych - mogą Wam "zrobić koło pióra"
Przykładowo - tzw. redaktor [?] Magda G. robi doskonałe danie - "wodę z mózgu" - danie OBRZYDLIWE
|
![]() |
I jak zawsze zaczyna się wysyp frustratów i ich kreatywnych komentarzy.
@dziadek - czekam z niecierpliwością na jakąś twoją recenzję, chętnie poczytam.
|
![]() |
Dość bezczelna kelnerka... . My mieliśmy więcej szczęścia w Old Pub. Recenzja niebawem.
http://czysmakuje.blogspot.com/
|
![]() |
Ładna nazwa "Austeria".
Rozumiem że to ma coś wspólnego z tą karczmą (z powieści) z filmu, którą w filmie prowadził mój ulubiony aktor Pieczka.
Rozumiem że może mieć to coś wspólnego z tym, kim jest z pochodzenia właściciel tejże restauracji.
W lokalu o takiej nazwie nie mogą być złe i niesmaczne potrawy, to zwyczajnie jest niemożliwe.
Gdybym kiedykolwiek był w tamtych rejonach, to nieodmówię sobie pójścia do tej restauracji.
Pozdrawiam serdecznie "Austerię" i życzę wielu prawdziwych gości/klientów, a nie takich co gwiazdki rozdają...mimo tego że nikt ich o to nie prosił.
|
![]() |
Ładna nazwa "Austeria".
Rozumiem że to ma coś wspólnego z tą karczmą (z powieści) z filmu, którą w filmie prowadził mój ulubiony aktor Pieczka.
Rozumiem że może mieć to coś wspólnego z tym, kim jest z pochodzenia właściciel tejże restauracji.
W lokalu o takiej nazwie nie mogą być złe i niesmaczne potrawy, to zwyczajnie jest niemożliwe.
Gdybym kiedykolwiek był w tamtych rejonach, to nieodmówię sobie pójścia do tej restauracji.
Pozdrawiam serdecznie "Austerię" i życzę wielu prawdziwych gości/klientów, a nie takich co gwiazdki rozdają...mimo tego że nikt ich o to nie prosił.
|
![]() |
W związku ze zbliżającym się Świętem Zmartwychwstania Pana Jezusa postanowiłem tym razem nie komentować recenzji berbelucha...
...a byłoby się do czego przypiąć, oj byłoby.
Zatem za tą "recenzję" daję berbeluchowi aż jedną całą gwiazdkę,
a przede wszystkim za to, że wreszcie nauczył się poprawnie pisać/nazywać kawę espresso, brawo !
Wesołych Świąt Waldek.
|
![]() |
Tak na marginesie dodam jeszcze, że z tego co się orientuję, to zasady bon ton (savoir vivre) "nakazują" raczej odpowiedzieć na życzenia życzeniami...
...a nie zgłaszać takowy post (z życzeniami) do usunięcia.
Mimo wszystko, jeszcze raz...
Wesołych Świąt Waldek, a jeśli żeś niewierzący to miłego czasu wolnego życzę.
Znasz taką piosenkę ?
Nie gniewaj się Waldek, ten tramwaj jest naprawdę twój, a reszta moja moja...
Smacznego jajka i mokrego dyngusa.
Tylko nie zapomnij o tradycyjnych polskich potrawach wielkanocnych, bo żadne "wynalazki" nie są wstanie zastąpić tych potraw.
|
![]() |
Aleś ty dziadu małostkowy. Lubelszczyzna jest ok czy to w granicach lubelskiego czy też poza. Ciekawe co sobie takim pierniczeniem rekompensujesz. |
![]() |
Super miejsce do spędzania wolnego czasu!!!:)
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|