![]() |
Jednym słowem drożyzna.Przelicz na dolary to się przekonasz.To jest prawdziwe porównanie do innych cywilizowanych nacji.Powodzenia w biznesie.Ha....Ha
|
![]() |
co! oranżeria pięć gwiazdek. To już koniec swiata. Dwa razy tam byłem i nigdy więcej.Niestrawności męczyły mnie dwa dni ze o innych bardziej intymnych dolegliwosciach nie wspomnę.
|
![]() |
Stołówka pracownicza przerobiona na restaurację od tego na końcu świata. Przerost formy nad treścią.
|
![]() |
Nasze wrażenia były odmienne:
http://czysmakuje.blogspot.com/2013/10/oranzeria-nie-po-drodze-nam.html
|
![]() |
Ode mnie też 5 gwiazdek. Nie wiele w Lublinie jest miejsc gdzie można smacznie zjeść i do tego spokojnie wybrać się z 2 letnim dzieckiem bo i na takie okazje są doskonale przygotowani. Bardzo miły kompetentny personel. Ten lokal ma klasę.
|
![]() |
świat schodzie na psy a z bim gastronomia skoro taka restauracja dostaje 5 gwizadek
|
![]() |
Jeśli w karcie była cena 8 zł to na rachunku też powinna być ta sama kwota.
Tłumaczenie, że zmieniamy niedługo kartę nijak ma się do prawa w Polsce.
Supermarkety notorycznie zmieniają ceny oszukując ludzi i oddają bez gadania jak się ich na tym nakryje natomiast opisana restauracja tak nie zrobiła.
Jak można przyznać 5 gwiazdek złodziejowi i oszustowi?
Jedyna wytłumaczenie to, że posiłek był na koszt firmy.
|
![]() |
No muszę przyznać, że ... POTRAFICIE ZJEŚĆ, to już sławetny pasibrzuch tyle nie jadł.
|
![]() |
Do tej pory czytałem Pana recenzje z ciekawością i ufnością w bezstronną ocenę. Czekałem na lokal, który znam. No i się doczekałem. Pracuję w okolicy i czasem chodzę tam coś zjeść. Raczej z musu niż chęci. Jedyne, z czym mogę się zgodzić to, że wystrój może się podobać. Ale nic poza tym. Jedzenie, a to o nie głównie chodzi w restauracji, raczej mocno przeciętne a już na pewno nie na 5 gwiazdek, no chyba, że w skali dziesięciogwiazdkowej. Lepsze jedzenie można spotkać w wielu lokalach i dodatkowo te ceny, niektóre potrafią zwalić z nóg.
Teraz będę czytał recenzje z ciekawością i przymrużeniem oka.
|
![]() |
Ha ha! Oranżeria smaczna, dobry żart, ale Prima Aprilis jest w kwietniu..
Jedzenie w tym czymś to narażenie życia, gdyż grozi poważnym zatruciem(no cóż do odważnych świat należy).
Gulasz wygląda jak wymiociny(dosłownie).
To ma być rzetelna recenzja , Panie Sulisz?
Wstyd!!!!
|
![]() |
zbyt drogo jak na moją kieszeń
|
![]() |
Dla mnie spoko miejsce. Ma atmosferę, jest nowoczesne, dobrze się tam czuję a bywam dość często. Gdy chcę zjeść coś wyjątkowego albo zapraszam gości, to jest karta restauracyjna. Gdy chcę zjeść szybko i tanio, to wybieram lunch. Nigdy mnie tam nic złego od strony kuchni nie spotkało i potwierdzam, co napisał p. Sulisz - kuchnia jest oryginalna i na dobrym poziomie. Czy 5 gwiazdek? Nie wiem, ale na pewno wyróżniające się miejsce.
|
![]() |
Polemika z hejterami jest bez sensu więc coś od siebie...
Bardzo często odwiedzam Oranżerię z rodziną w niedziele, byłem na Andrzejkach Rodzinnych, na choince z Córką, nasza firma organizuje imprezy dla Klientów.... zawsze wszyscy są zadowoleni i bardzo smakują im dania. Oczywiście z gustami się nie dyskutuje i każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.
Z mojej strony też 5 gwiazdek i życzę dalszych sukcesów
|
![]() |
W Oranżerii było moje wesele - goście zachwyceni i jedzeniem (bo smaczne i ładnie podane), i obsługą (kulturalna i "do usług"), i lokalem. Od tamtej pory bywamy tam dosyć często. Ceny są przeciętne jak na duże i smaczne porcje, a o tym, że lokal jest niezły niech świadczy fakt, że animatorka zajmująca się w niedzielę dziećmi nie narzeka na brak pracy :)
Agata
|
![]() |
Faktycznie forma podania dań jest oryginalna. Dania są smaczne i raczej niespotykane. Miejsce klimatyczne, organizujące ciekawe przedsięwzięcia. Przede wszystkim miejsce dla Rodzin z Dziećmi! Polecam! :) Natalia
|
![]() |
Byłem w lokalu na weselu, kiedy jeszcze przypominał bardziej "stołówkę pracowniczą" i byłem mega zadowolony. Jedzenie bardzo smaczne, obsługa też na poziomie. Plusem jest brak urokliwych terenów zielonych - goście się nie rozłażą po całej okolicy (jak na przykład w "Koronie") tylko bawią na sali. Obecnie jeden z moich ulubionych lokali. Polecam!
|
![]() |
Moja Córeczka uwielbia to miejsce, które jest najbardziej przyjazną restauracją dla rodzin z dziećmi, jaką znam! Jedzenie jest przepyszne, cudownie podane i pałaszowane we wspaiałej atmosferze! Jak komuś za drogo, albo za daleko, albo niesmacznie, to niech idzie do baru mlecznego tuż za rogiem i spełnia swoje wygórowane oczekiwania...
|
![]() |
Oranżeria to jedna z niewielu restauracji, do której spokojnie można wybrać się malutkim dzieckiem. Właściciele stawiają na prorodzinność i to jest ich dużym plusem. Ponadto dania jakie serwują, to istne marzenie zarówno jeśli chodzi o smak, jak i o ich podanie. Polecam ten lokal wszystkim znajomym, bo ma swój niepowtarzalny klimat :) Karola
|
![]() |
Niedawno byliśmy tam z żoną na uroczystym obiedzie po obronie doktoratu koleżanki. Jedzenie znakomite, przystawki smakowite, świetna obsługa (ekspresowa!), bardzo dobra kawa. Nie ma kłopotu z miejscem parkingowym. Bardzo polecam!
|
![]() |
W Oranżerii od kilku lat organizujemy ważne rodzinne uroczystości. Ostatnio urodziny synka (świetna animatorka, która razem z dzieciakami zajęła się pieczeniem świątecznych pierniczków). Dania – fantazyjnie podane na talerzu i do tego smaczne :)
Ja gorąco polecam a Oranżerii GRATULUJĘ!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|