![]() |
dupą motyle by łapali gdyby tylko mogli
|
![]() |
Ja nie goszczę lokalu więc nie wypowiem się na temat obsługi, niemniej jednak stale korzystam z obiadów z tzw. dowozem i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony z usług Starego Młyna, smacznie, tanio, i do syta:-) Polecam
|
![]() |
NIE POLECAM!
Jedzenie bardzo niesmaczne, podwójny schabowy surowy w środku, pierogi nie doprawione, na zamówienie trzeba czekać ponad pół godziny mimo że byliśmy jedynymi gośćmi! W tym czasie obsługiwało nas kilka pań, nieestetycznie ubranych, niekoniecznie kulturalnych. Wnętrze również nie zachęca. W środku dwa stoliki. Ceny jak za taką jakość zdecydowanie zawyżone. Nigdy więcej nie skorzystam, nie polecam.
|
![]() |
Byłem klientem sklepu garmazeryjnego w Bełżycach ale niestety juz tam nie chodzę gdyż pierogi są nieświeże i okropne w smaku.w ruskich sa same ziemniaki farsze nie doprawione a pozatym mały asortyment.za taka cene pierogi powinne byc lepsze jakosciowo.w intermarche wcale nie sa gorsze ale duzo tańsze.
|
![]() |
Ja jestem zadowolony z restauracji , bardzo smaczne jedzenie jak i miła,uśmiechnięta obsluga .
Polecam .
|
![]() |
Obiady ok
|
![]() |
Obiady ok ale atmosfera pracy nie ciekawa szlyszalem jak bylem na objedzie starszego pana ktury nie zachowuje sie normalnie przy klijencie tylko sa jakies wrzaski za sciana
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|