![]() |
Smacznie i przyjemnie. Ładny lokal miła obsługa idealne miejsce na niedzielny smaczny obiad. Często tam jadam i jeszcze nigdy się nie zawiodłam
|
![]() |
Bardzo smacznie i wykwintnie, obsługa miła i zorientowane w menu. Przyjemna klimatyczna restauracja. Polecam
|
![]() |
Smacznie i po przystępnych cenach. Bardzo fajna restauracja z kuchnią śląską. Ładnie zzaranżowane wnetrze z klimatyczna salą. Obsługa na poziomie. jedzenie smaczne i świeze na beżaco przygotowywane. Polecam
|
![]() |
Bardzo lubię restaurację u Hanysa. Czasami robimy soie swieto i jedzeimy z rodzinką na obiad do nich. I zawsze wszystko jest w porzadku. Super atmosfera przepyszne jedzonko i miła obsługa. Organizowałam tam tez nieweilki przyjęcie i tez było świetnie.
|
![]() |
Spoko miejsce. Często wpadamy tam z rodzinka na obiad. Organizowałem tam tez swoje urodziny i wyszło bardzo dobrze. Smaczne jedzonko w odpowiednich ilościach. Bardzo miła właścicelka i świetna obsługa.
|
![]() |
Bardzo lubię restaurację u Hanysa. Panuje tam bardzo miła atmosfera (to pewnia duża zasługa przemiłej Pani Kasi). Świetnie tam się czujemy. Jedzonko zawsze smaczne i porsje słuszne. Organizowałam tam tez niewielką impreze i jestem bardzo zadowolona. Polecam
|
![]() |
Ładnie, klimatycznie, smacznei i w przyzwoitych cenach. Organizowałam chrzciny w restauracji U Hanysa i jestem bardzo zadowolona. Pani Kasia (właścicelka) zadbała o wszystko. Bardzo smacznie gotją dania podane eleganco. Pięknie przygotowana sala. Super miejsce na pewno jeszcze nie raz tam wróćimy
|
![]() |
Często jeździmy na rodzinne obiadki do Hanysa. Gotują smacznie jest miłą atmosfera. Jest tam czysto i przyjemnie. Porcje tez są odpowiednie. Obsługa miła i zawsze poleci coś dobrego
|
![]() |
Nie polecam.Jedzenie nie jest dokładane.Kelnerki raczej bez doświadczenia, trzeba je upominać.Nikt się nie zatruł ale inaczej wyobrażałam sobie przyjęcie. Następnym razem wybiorę lokal obok...
|
![]() |
U Hanysa jest super. Organizowałam tam swoje czterdzieste urodziny i komunię córki. Pani Kasia zawsze wszystko idealnie przygotowała i dopilnowała. Mają wspaniałego kucharza. Dobrze gotuje korzysta z dobrej jakości produktów. Obsługa tez na poziomie.
|
![]() |
A to prawda, że u hanysa to świetny lokal, w którym za niewielkie pieniądze można smacznie zjeść w miłej atmosferze. Ja dodam, że nasze wesele też robiliśmy u nich. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Pradziwi profesjonaliści i to w każdym calu.
|
![]() |
Byłam tam niedawno na małym weselu i muszę przyznać, że ujęła mnie dbałość obsługi o gości. Świetna kuchnia, czuć, że wszystko jest świeże i doprawione (nie znoszę bezsmakowych potraw). Elegancka sala z przemyślanym ustawieniem stołów. Widać, że ktoś tego pilnuje i nic nie jest zostawione przypadkowi. Mi się bardzo podobało.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|