![]() |
prawie 150 zl. za dwie osoby .a gdzie dzieci i nastepne 150zl.KOGO NA TO STAC SIE PYTAM!!!co sie dzieje z zarobkami!!!! powstan ludu!!!!!
|
![]() |
Lud nie ma czasu z Tobą dyskutować. Spędza niedzielę na rowerach nad Zalewem lub na spacerze po Starym Mieście, aby następnie udać się do restauracji na niedzielny obiad. A Ty pewnie spędzasz dzień przed telewizorem/komputerem irytując się na wszystko i wszystkich.
|
![]() |
Byłem tam i czas od zamówienia do realizacji to totalne przegięcie. Jedno danie(pierś z kurczaka grilowana z serem i pomidorem), ludzi mało a czekałem godzinę. W smaku jedzenie wybitne, ale raczej nie mogę sobie pozwolić, żeby wpaść tam na obiad w pracy(mam 5 minut w jedną stronę), bo godzina na danie to trochę paranoja.
|
![]() |
prawie 150 zl. za dwie osoby .a gdzie dzieci i nastepne 150zl.KOGO NA TO STAC SIE PYTAM!!!co sie dzieje z zarobkami!!!! powstan ludu!!!!!Dania raczej z górnej półki, królik, cielęcina wiec chyba cena odpowiednia. |
![]() |
Lud nie ma czasu z Tobą dyskutować. Spędza niedzielę na rowerach nad Zalewem lub na spacerze po Starym Mieście, aby następnie udać się do restauracji na niedzielny obiad. A Ty pewnie spędzasz dzień przed telewizorem/komputerem irytując się na wszystko i wszystkich.heheh:)brawa dla Tego Pana! Co racja to racja do restauracji trzeba mieć czas, a szybko można zjeść np. w KFC o! jest też kochany MCDonalds :)) |
![]() |
Jedzenie moze być, nie jest powalające. Ceny również są do przyjęcia. Niestety wystrój ale wiejski dom weselny. Czas oczekiwania to jakaś paranoja a poziom obsługi zostawię bez komentarza.
Reasumując, lokal z poprawnym jedzeniem jednak słabą obsługą wystrojem oraz dla osób mających dużo czasu.
|
![]() |
Witoldzie, boje sie jak mieszkasz jak to jest wiejski dom weselny?
Dla mnie bomba miałam chrzciny w tym miesiącu i było świetnie, jedzenie wyśmienite i co najważniejsze moi goście bardzo zadowoleni.
Pozdrawiam całą załogę Hanysa!
I Jak najbardziej polecam!
|
![]() |
Świetne jedzenie i bardzo przyjemna atmosfera – tylko tutaj http://bistroszyperska.pl/ Zawsze chętnie tam pojawiam się. Znacie to miejsce?
|
![]() |
Świetnie jedzenie! Polecam Widać, że kucharz gotuje tam z zamiłowania.Mieliśmy tam imprezke firmową co zaskoczyło Naszego szefa to cena do zaserwowanej propozycji menu. Naprawde tanio a robią to baaardzo dobrze. :)
|
![]() |
Najgorszy lokal.... Sylwester masakryczny.
|
![]() |
Bal walentynkowy,tragedia.Na zamówienie czekaliśmy prawie dwie godziny,alkohol i napoje po godzinie.Radzę właścicielce zatrudnić więcej ludzi na kuchni i znaleźć profesjonalną obsługę,kelnerka i biegająca za nią mała dziewczynka (chyba jej córka) to zły pomysł.
op
|
![]() |
Bal walentynkowy,tragedia.Na zamówienie czekaliśmy prawie dwie godziny,alkohol i napoje po godzinie.Radzę właścicielce zatrudnić więcej ludzi na kuchni i znaleźć profesjonalną obsługę,kelnerka i biegająca za nią mała dziewczynka (chyba jej córka) to zły pomysł. opPani Aniu, było zapisać się na Pakiet VIP nie czekała by Pani wtedy w ogóle, chce się zapłacić mało, jakieś minusy być muszą... Ja byłam na tym balu w pakiecie VIP i jestem bardzo,bardzo zadowolona,jedzenie jest świetne! :) Pozdrawiam przemiłą właścicielkę Panią Kasię! :) Renata O. |
![]() |
Każdej "du***" się nie dogodzi...
ludzie chcieli by jeść świeżutkie jedzenie i najlepiej zrobione w 5 minut ale i tak sposób przechodzenia kelnerki by się nie spodobał pewnie :D
Prowadzę firmę z garmażerką i wiem co to użeranie się z klientem ;/ Ludzie pomyslcie trochę zanim smarniecie w tych internetach takie pierdoły, albo osobiście rozmawiajcie z właścicielami i wyjaśnijcie te problemy, każdy przed komputerem robi się taki ą,ę a w domu wpierdzielacie barszcz z ziemniakami i och!Jakie wielkie rarytasy...
|
![]() |
Byłem tam i czas od zamówienia do realizacji to totalne przegięcie. Jedno danie(pierś z kurczaka grilowana z serem i pomidorem), ludzi mało a czekałem godzinę. W smaku jedzenie wybitne, ale raczej nie mogę sobie pozwolić, żeby wpaść tam na obiad w pracy(mam 5 minut w jedną stronę), bo godzina na danie to trochę paranoja.Niedawno byłem, razem 4 osoby na obiedzie. Od złożenia zamówienia upłynęło 90 minut a drugiego dania ni widu ni słychu. W tym czasie konsumenci przy sąsiednim stoliku zdążyli zjeść obiad. No, ale może to były swojoki z tej samej wsi. Musieliśmy pojechać do konkurencji. Zupy zjedliśmy i za nie zapłaciliśmy. Wrażeń smakowych nie pamiętam ale pogotowia nie wzywaliśmy. |
![]() |
Czas oczekiwania na zamówienie to lekkie przegięcie,choć smaki dobre.Byłam na komuni w tym lokalu,mało jedzenia na polmiskach,rzadko wymieniali na nowe,stół nie był bogato zastawiony.Barszcz na wedzonce kwaśny,niedobry,kurczaka nie wystarczyło dla wszystkich-kto pierwszy ten lepszy.Były 4komunię,dla właścicieli kasa niezła ale obsługa i ilość jedzenia na stołach minimalistyczna.Nie polecam tego lokalu na imprezę.
|
![]() |
Czas oczekiwania na zamówienie to lekkie przegięcie,choć smaki dobre.Byłam na komuni w tym lokalu,mało jedzenia na polmiskach,rzadko wymieniali na nowe,stół nie był bogato zastawiony.Barszcz na wedzonce kwaśny,niedobry,kurczaka nie wystarczyło dla wszystkich-kto pierwszy ten lepszy.Były 4komunię,dla właścicieli kasa niezła ale obsługa i ilość jedzenia na stołach minimalistyczna.Nie polecam tego lokalu na imprezę.droga Doro,zależy jaki pakiet cenowy wzieli ludzie u ktorych pani goscila,ja bylam tam kilka razy na imprezach rodzinnych i przy pakiecie za 80 zl za osobę jedzenia było fuul,pycha i ogromne ilości,choć żeczywiście kelnerki powolne |
![]() |
Ile ludzi tyle opinii, ja też z każdym przyjęciem okolicznościowym tu powracam, bo kuchnia jest mega smaczna i kelnerki i kelnerzy uśmiechnięci, czy powolni? Obsługują tak jak przystało na restauracje, nie musza przecież biegać spoceni i sapać nad klientem :)mi niczego nie brakowało. Byłem w lokalach okolicznych i ten urzekł mnie najbardziej, prowadzą młodzi ludzie, i ambitni i cały czas się uczą czegoś nowego, menu jest zmieniane i dogadzają z najmniejszym szczegółem. Ot się rozpisałem.Pozdrawiam -Człowiek z doświadczeniem.
|
![]() |
Byłam tam na weselu i bardzo mi sie podobało. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Gotują wyśmieniecie. Danie podawane sa z gracją tak jak w najlepszych hotela. Stale dbają o porządek i wymieniają naczynia na bierzaco podobnie jak uzupełnianie ziemnej płyty. Bardzo mi się podobało i smakowało
|
![]() |
Organizowałam chrzciny w restauracji U Hanysa i bardzo byłam zadowolona. Wszystko dopiete na ostatni guzik. Obsługa przygotowana na 100%. Dania bardzo smaczne podane sprawnie i gorące. Sala też przygotowana i ładna. Pełen profesjonalizm
|
![]() |
Bardzo dobra restauracja, wspaniałe jedzenie śląskie i super obsługa. Organizowałam komunię w tym lokalu i nic nie mogę im zarzucić. Miejsce godne polecenia
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|