![]() |
zapłaciliśmy 110 zł,śmieszne ty nidy nie płacisz więc nie kłam
|
![]() |
a co znaczy mieć coś w odwodzie???
"Nie ukrywam, że w odwodzie mieliśmy desery."
|
![]() |
hmm czyżby jedzenie z soczkiem jabłkowym bez procentów nie smakowało już tak dobrze? :D
"Ziemniaki po marokańsku” za 17 zł. Ponieważ została ostatnia porcja – zamówiliśmy je na spółkę. Zależało nam na lekkości – poprosiliśmy, żeby danie było bez ziemniaków.??? ...yyyyyyyyy, bez komentarza. |
![]() |
Jeśli dobrze czytam to jest to restauracja Ziejony Talerzyk.Chyba,że źle widzę?
|
![]() |
Nie rozumiem, jak zamówić można danie" ziemniaki po marokańsku" bez ziemniaków?
|
![]() |
Nie rozumiem, jak zamówić można danie" ziemniaki po marokańsku" bez ziemniaków?profesjonalni recenzenci kulinarni ;)))))) |
![]() |
Zamówili "zmieniki po marokańsku" i jak napisali cyt "poprosiliśmy, żeby danie było bez ziemniaków" to przepraszam co było po markońsku jak miały byc ziemniaki a ich nie było?? Czy ten artykuł pisał ktoś po szuwarku??
|
![]() |
A my polecamy ich ciasto marchewkowe :) . Warto wracać, bo menu często się zmienia i nigdy nie jest nudne.
http://czysmakuje.blogspot.com/2012/10/zielony-talerzyk-wymaga-powrotu.html
|
![]() |
Czepiacie się ziemniaków po meksykańsku bez ziemniaków a czy nigdy nie piliście herbaty z arakiem bez herbaty bądź whiski z wodą bez wody ? :)
|
![]() |
Ważna informacja: wystrój tej niby-restauracji skandaliczny. Jawna profanacja katolickich symboli religijnych na scianach! Najlepsze rozwiązanie to bojkot tej antypolskiej budy!
|
![]() |
Skusiłam się kiedyś... Że niby zdrowa żywność, ciekawe miejsce. Z ciekawostek to tylko duży wybór piw. Po zamówionej sałatce, już nie pamiętam dokładnie jakiej, praktycznie z miejsca dostałam uczulania – sałata albo niedomyta, albo z chemią... I prawdę mówiąc za taką cenę spodziewałam się czegoś lepszego. Wiele hałasu o nic.
|
![]() |
Skusiłam się kiedyś... Że niby zdrowa żywność, ciekawe miejsce. Z ciekawostek to tylko duży wybór piw. Po zamówionej sałatce, już nie pamiętam dokładnie jakiej, praktycznie z miejsca dostałam uczulania – sałata albo niedomyta, albo z chemią... I prawdę mówiąc za taką cenę spodziewałam się czegoś lepszego. Wiele hałasu o nic....też to miałam - torsje i defekacja, omijam ten wyszynk szerokim kregiem. |
![]() |
...też to miałam - torsje i defekacja, omijam ten wyszynk szerokim kregiem.Głupiemu wszystko szkodzi :lol: |
![]() |
Głupiemu wszystko szkodzi :lol:Mądra inaczej wszystko przełknie - smacznego :D |
![]() |
Ja tez nie wspominam dobrze. Zupa dyniowa nie do przełknięcia a tarta z koziego sera... Co cóż z tarta nic wspólnego nie miała ale ale przejeżdżałem temtendy ostatnio i z tego co zauważyłam zielony talerzyk już nie istnieje.
|
![]() |
zaklady bukmacherskie w polsce
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|