![]() |
błąd w adresie, bo nie:******restaurant.pl/ a raczej: ******restaurants.pl/ . niby jedna litera a tak wiele zmienia!
|
![]() |
trzeba być kamikaze, aby jadać w lubelskich knajpach (zwanych oficjalnie restauracjami)
rzeźbią w mule oszukując klientów zamawiających potrawy w dobrej wierze ....
jedzenie w popularnych knajpach, w najlepszym wymiarze grozi porzyganiem się ...
jak ktoś takie stany uwielbia to zapraszam do jedzenia w lubelskich knajpach
|
![]() |
Jak co restaurant week wybieram się do Perłowej Pijalni Piwa. Zawsze mają świetne menu.
|
![]() |
Musisz miec chlopie jakies straszne kompleksy co do restauracjii w Lublinie! A jest co najmniej kilkanascie swietnych miejsc z klasa i swietna obsluga, mnie osobiscie najlepiej odpowiada restauracja przy hotelu "Wieniawski" na Sadowej , chyba ze ty chodzisz do miejsc typu "pyzata chata" " kebab u Polaka", czy w jednej z szybkich knajp na deptaku, gdzie otowe dania podgrzewaja w mikrofalowce! |
![]() |
Byłam na praktykach w paru niby renomowanych knajpach. Nie napiszę co tam się działo bo moglibyście się pożygać!
|
![]() |
Napisało tu wypociny w komentarzach kilku zawiedzionych brakiem ich spelun w RW właścicieli... :))) żałosne
|
![]() |
Prawda jest taka że tylko dobre sieciówki jak MC Donald's trzymają odpowiedni poziom sanitarny. Reszta? Szkoda gadać. Zero kontroli.
|
![]() |
kiedy w koncu bedziecie podawac kompletna i prawdziwa informacje ??!! sprobojcie znalezc te wasza niby strone ***restaurant.pl - sciema !!! beznadziejne dziennikarzynowanie bo nawet nie dziennikarstwo !!!
|
![]() |
Chciałem przeczytać do końca, ale po prostu się nie da. Na prawdę nie trzeba już znać zasad gramatyki, żeby zostać redaktorem?
Do redaktora: Bardzo do końca przeczytać chciałem, ale nie udało się mi. Czy zasady gramatyki, by zostać redaktorem znane być u Was nie muszą?
Ehh...
|
![]() |
fajnie chodzić do knajpy, ale kelnerzyć już niekoniecznie... tak się pracuje w gastro ***s://***dzikikucyk.com/kelnerka-w-hotelowej-restauracji/
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|