![]() |
ja ostatnio Irbilem zonie polędwiczki w sosie sliwkowym, zainspirowałem się strona z przepisami oczywiście;p była zachwycona, jesteśmy fanami Dan miesnych nie wiem jak twoja zona… zawsze na takie okazje warto zamowic z jakiegos sprawdzonego miesa, masarni poleconej, bo nie warto się truc tymi miesami z marketow. My często zamawiamy np. u kiszeczki. Acha i nie zapomnij o słodkim deserze hehe
|
![]() |
Jeśli chodzi o romantyczną kolacje, to każde danie będzie idealne jeśli umiemy choć trochę gotować i włożymy w to dużo serca. Bo o to w sumie w tej kolacji chodzi. Ja ostatnio inspirowałam się przepisem z serwisu www.przepis-y.pl i mąż był zachwycony.
|
![]() |
Staram się aby romantyzm pojawiał się przy każdej kolacji. Nie zawsze jest to możliwe. Oboje dużo pracujemy.
|
![]() |
Bardzo fajnym pomysłem jest zaserwowanie fondue . Rozpuszczamy ciemną albo deserową czekoladę ( sprawdza się szczególnie deserowa czekolada Jedyna od Wedla) w pojemniczku oraz zanurzamy w niej owoce. Pycha !
Czekolada jest uznawana jako afrodyzjak tak więc polepszy Wam humor na cały wieczór ( w końcu zwiększa wydzielanie w organizmie endorfin oraz człowiek jest o wiele bardziej zadowolony).
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|