Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Sukces restauracji z Lublina na festiwalu Restaurant Week. Szef kuchni o zwycięskim daniu

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 4 grudnia 2018 r. o 21:14 Powrót do artykułu
Ja zajadam wieprzowinę i pyszną kaszankę z krwi wieprzowej:) I co z tego, że nie dostanę nagrody od nasich??
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Przeanalizowałem dania i w każdym przypadku nie pojawia się wieprzowina??? Przypadek??
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Wyższa Szkoła Rabinacka, jedna z 2 w Europie przed wojną, została spłacona jako nieruchośc przez komunistów za $60000 w latach bodajże 60-tych., ale bałaganiarze nie wpisali tego do KW. Przyszła tzw demokracja, podarowała spłacony obiekt (ze wzgl.politycznych) firmie,tzw Gminie,, która obłożyła budynek styropianem i robi geszeft.Czy nie powinno tam być wielkie Muzeum Historii Narodu Żydowskiego w naszym Regionie?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Brak jest informacji ile Sulisz zapłacił. A może nie zapłacił i artykuł powinien być w dziale artykułów reklamowych?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Mariusz Siembida nie Mateusz.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Licząc food cost tych dań to napewno The Olive dołożylo do RestWeeka
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
To w tej żydowskiej szkole wykłada się talmud, w myśl którego goje to zwykłe bydło a jedynie żydzi mają prawo do miana ludzi. Nie ma miejsca na faszyzm w naszym mieście. Ta szkółka musi zniknąć.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Gratulujemy Kamilu Twojej pasji, zaangażowania i wielkiej pracowitości na Twojej drodze kucharskiej. Od pierwszego wrażenia-okazywałeś ten, jeden w swoim rodzaju, błysk w oczach, który odróżnia kuchcika od Kucharza. Powodzenia. Swoją drogą-ten karb po żydowsku - jest najlepsza pora aby go spróbować.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...