![]() |
Na zbieraniu miałby lepiej.
|
![]() |
coz.patrzac na niego odrazu.sie odechciewa jedzenia.znam go z opowiesci.znajomej studentki.oblesny cham i tyle.nie tknelabym nic u niego
|
![]() |
Dlaczego na pana mówicie "super zbieracz", a nie z imienia i nazwiska. To poniżające.
|
![]() |
Grzesiu trzymaj sie, ja i moje dzieci w liczbie 12 jak apistoli bedziemy jedli u ciebie 2 razy w tyg kebaby, nie dawaj sie krytykantom, masz talent kulinarny i jestes lubiany i szanowany
|
![]() |
Do kolesia na kebab moze przyjdę do "prawdziwego polaka" nigdy. Dlaczego? Bo nie lubię donosicieli!
|
![]() |
Coś takiego a ta włascicielka kebabu w Lublinie przy ulicy .... taka miła taka dobra i pozbyc sie chciała konkurencji ? Lublin jest za mały na kolejne lokale z kebabem ? Nie bójcie sie,jak wam nie wyjdzie to do pośredniaka i roboty w fabryce za najniższa krajową na 3 zmiany i pomalutku przez lata sie kredycik spłaci :D
|
![]() |
A co może ma sobie pozwolic żeby jechali po nim w internecie ? Jak chce zachować wrażenie czystego to kasuje a nie tu beda mu wypisywac że taki i taki jak cos jest niewygodne to sie to usuwa :)
|
![]() |
Dopóki zbierał sobie butelki ok, ale litości jak ten gość ma przygotowywać jedzenie, wystarczy na niego popatrzeć, brudne ciuchy, brudne włosy, jeżdzi po śmietnikach, drapie się po tyłku a za 15 minut przyrządza kebaba. Nie wiem jak nisko trzeba upaść , żeby jeść kebaby u tego typa, ale studenci to chyba i gow by zjedli jakby było o 1 zł tansze. Dla mnie masakra
|
![]() |
jagoda5x.oferty-kredytowe.pl
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|