![]() |
jak można jeść taki syf i do tego u tego gościa.
ale głupi wszystko kupi
|
![]() |
Poblem z Grzesiem to nie tylko brudne łapki, stare niesnaski z właścicielem marki bla bla "Prawdziwy kebab ..". Grzesio narobił sobie wrogów kasując tysiące komentarzy, które pojawiały się na jego profilach.
Miał na tyle sporo czasu, że czuwał i usuwał je na bierząco. Dotyczyły nie tylko jego zachowania, czasem dziwnego zachowania wobec internautów, problemów z seksistowskim traktowaniem koleżanek i pracownic, pod molestowanie podchodzących. Ostro kleił się do płci pięknej.
Największym jednak zarzutem, skrzętnie ukrywanym przez media, które miały temat na clicbaity i oglądalność, był problem z matką.
Wielu internautów publikowało informacje o prawomocnym wyroku za znęcanie sie nad matką, przetrzymywanie jej w domu wbrew jej woli i wiele innych faktów za uszami Grzesia.
De facto media wykreowały Grzesia na bohatera, którym nie jest.
Superman, Batman, Kapitan Ameryka nie bił matki...
Sanepid spoko ...bród wymyć można.
|
![]() |
Nie przekonuje mnie to, ale pewnie ma swoich „wyznawców” z kuku i innych tego typu
|
![]() |
Teraz znowu nastapi ATAK KONKURENCJI. Nie tylko tutaj ale I na innych portalach. Tj.jego sprawa Co Robi I niech zgrabia. Ja bym bardzo chcial aby te zawistne wredne dziady zbankrutowaly. Za to ze z taka zaciekloscia atakowali go gdzie tylko bylo mozna.
|
![]() |
tylko szkoda kelnerek, bo straszny z niego molestant
|
![]() |
Do Wieloletniego kolegi Grzesia jesteś kawał ch,,a złamanego ,a nie kolega
|
![]() |
co? ten człowiek ma stworzyć dokumentacje HACCP? chyba że studenci mu napiszą.
|
![]() |
Super Zbieracz - do fryzjera !
|
![]() |
super zbieracz = kiepski zwieracz
|
![]() |
Kogo obchodzą komentarze"prawdziwego polaka"?Kto chce zje kebaba i tu i tam i sam uzna co dobre.Ja np.porzygałem się po kebabie prawdziwie polskim z ul.Chopina.A rzekomo jest z tak dobrego mięsa i nawet z dzika który jeszcze wczoraj za...ał koło Zwierzyńca;).
|
![]() |
sam jego widok odstrasza od jedzenia
|
![]() |
I znów będzie jeździć po "kryształy" wożąc przy okazji w tym samym pojemniku kebaby...To jest chore.
|
![]() |
Czuję obrzydzenie kiedy wiem , że grzebie nie wiem gdzie i nie wiem skąd zbiera puszki , butelki...i taki gościu ma zrobić mi kebaba? Rzyg! Nie mam nic do tego ale jakoś nie trawie tego gościa ot tak po prostu z samego wyglądu....
|
![]() |
Nie znam gościa, ale nie kupiłbym niczego do jedzenia u niego. Niedogolony, przetłuszczone, niezadbane włosy. Wzbudza u mnie niechęć. i dlaczego on nie ma nakrycia głowy jak przygotowuje posiłek (widać to na głównym zdjęciu). Trzęsie tymi klakami w to mięso. Jesz takie coś i spomiędzy zębów wyciągasz "naturalną" nitkę do czyszczenia zębów.
|
![]() |
A po co ma tworzyć, przecież takie dokumentacje się kupuje za parę groszy. Nie ważne czy pracownik/właściciel to przeczytał, ale dla sanepdu ma makulatura być na stanie lokalu. |
![]() |
Odp się od gościa! Dostał kwity - czyli jest OK. Przywalajcie się lepiej producentów wędlin, parówek etc
|
![]() |
HACCP to jedna wielka kupa. saepid też. Szpitalne żarcie jest tego dobitnym przykładem.
|
![]() |
Przepraszam bardzo, autorze tekstu, a nie zapomniałeś o interpunkcji? Aż mi przykro.
|
![]() |
A to konkurencja mu bród zrobiła w lokalu czy sanepid?
|
![]() |
Super zwieracz sam nieco napaskudził, ale powycierał i dalej szykuje jedzonko dla ludu
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|