![]() |
Pułankowice to nie Zamość
|
![]() |
Podano błędny adres, powinno być:
Zajazd "Marta"Pułankowice 5a23-212 Wilkołaz
|
![]() |
Widać nie tylko dania były probowane większym powodzeniem i zainteresowaniem cieszyły się trunki wysoko % skoro się myli Pułankowice przed Kraśnikiem z Zamościem. Gdzie Rzym gdzie Krym?
|
![]() |
widać, że nie byli w tym zajeździe, albo opisali inny. Marnota.
|
![]() |
Trafiłem tam ostatnio zupełnie przypadkowo wracając z Rzeszowa do Lublina,
i byłem b. zadowolony, dania smaczne, ceny przystępne i miła obsługa.
Polecam
|
![]() |
Płankowice w Zamościu?? jak ktos tam byl, to dlaczego zly adrs napisał?? :/
|
![]() |
Podziele zdanie użytkownika "tomi". Zajechałem tam kiedyś i zamówiłem sobie flaczki. Nie dało się ich zjeść. Takie z Biedronki, ze słoika, byłyby krocie lepsze pomimo braku mięsa.
|
![]() |
Panie Redaktorze nie napisał Pan jakie potrawy jadła M.,której jestem wielkim fanem.
|
![]() |
Panie Redaktorze nie napisał Pan jakie potrawy jadła M.,której jestem wielkim fanem.
|
![]() |
150 zł za 2 osoby to za taką kase ja tydzień prawie bede jadł obiad w dobrej restauracji
|
![]() |
Też chciałabym zostać..degustatorem...żarłabym bez oporów na co tylko mam ochotę nie martwiąc się - co będę jadła jutro i w następne dni jak jednorazowo(nie licząc śniadania i kolacji) wywalę ,,taką" kasę.Wstydzilibyście się pisać ile to para reporterów wydaje na jeden obiad ,jak tyle społeczeństwa cierpi NIEDOSTATEK!! Przecież można byłoby zareklamować dobre jedzenie i restaurację w inny ,bardziej subtelny sposób-NIEPRAWDAŻ??
|
![]() |
za 12 zł to pasztetu może łyżka była albo to był dziki pies lub kot
|
![]() |
Wstępuję do "Marty" od kilku lat przynajmniej raz w tygodniu. Szczególnie polecam opiekaną golonkę i placek po węgiersku. Tym razem w 100% zgadzam się z recenzją.
|
![]() |
oni nie płacą tylko liczą za ile by zapłacili gdyby płacili. To żarcie stawia im lokal w którym żrą.
|
![]() |
Nasza ocena. Zapłaciliśmy 150,50. Brawo dla autora. Jak się ma gotowca w kompie to wypadałoby zmienić przynajmniej adres i nazwisko szefa kuchni. Byłeś Pan tam? Wątpię.
Tradycyjnie g... a nie recenzja
|
![]() |
Zgadza sie wysmienita kuchnia i miejsce, szybka, grzeczna obsluga zdecydowanie, polecam.
|
![]() |
BYLEM NA WESELU POLECAM MLODYM PAROM Z KRASNIKA I OKOLIC MIOD MALINA
|
![]() |
SZULER SULISZ I JEGO KOLESIOSTWO.
JEDNA SITWA JAK ZA KOMUNY.
TO NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z RECENZJĄ NIE MÓWIĄC O UCZCIWEJ...
|
![]() |
miałem okazje pracować w 'Marcie' na kuchni jakiś czas temu, z punktu kucharza wygląda to tak: wszystkie zupy są przygotowywane jakiś miesiąc wcześniej zależy czy im pójdzie wcześniej przy weselu, dania takie jak golonki, gicze i tym podobne są również mrożone zaraz po przyżądzeniu, surówki i sałatki są przyżdane na świeżo, przekąski są przechowywane od 3 do 6 dni, całe mięso jakie jest zakupowane jest dzielone i również mrozone. Nie wiem, jakie kelnerki miały zarobki, lecz szef kuchni i pomocnicy mieli płacone około 5-6.50 na godzine, wiec jest to niewiele na nasz lubelski region, gdzie minimalna krajowa wynosi około 1200pln. Z mojej strony o restauracji nie padnie żadna pozytywna ocena.
|
![]() |
Panie Sulisz je pan mrożony pasztet z dziczyzny, rozmrażany na szybko w mikrofali i sie pan tym delektuje,wątróbka wcale nie jest flambirowana w koniaku tylko podlana resztkami wódki które klienci zwrócili z sali,rosół mrożony + kołduny mrożone.Udziec jagnięcy mrożony no a jakże inaczej,karkówka jak sie trafi albo świeża ale trafiały sie nieświeże i to nie raz a wiele razy,buraczki zasmażane i 6 dni stały w lodówceno a kisiel pewnie był w chłodni tylko że prawdopodobnie byla na nim pleśń i dlatego panu nie podano.Reasumując w Marcie nie ma świerzych dań przygotowywanych na bieżąco w 95 %wszystko jest mrożone!!!wiem bo pracowałem tam.Jak panu to smakuje to daje pan 5 gwiazdek nie za smak a pan na forum powinien sam sie przyznać za co bo ja wiem.Jak ktoś czyta to forum to mam takie pytanie:ile państwo by dało gwiazdek jezeli jak w przypadku redaktora przyjeżdzali by państwo jeść,pić,spac za darmo i dobra reklame zajazdowi robić?odpowiedz jest prosta...
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|