![]() |
[wpis usunięty]
Ostatnio edytowany 6 lutego 2014 r. o 13:09
|
![]() |
. . . i wypisywać byle jakie komentarze.
|
![]() |
Pracowałam w hurtowni w której zaopatrywała się większość barów i restauracji i tylko kilku klientów kupowała towar najwyższej jakości reszta to co najtańsze. To nie są restauracje z prawdziwego zdarzenia produkty sa mrożone przecenione z powodu krótkich terminów w tym mięso! Ludzie róbcie zakupy i gotujcie w domu nawet jeżeli będą to tylko placki ziemniaczane czy naleśniki.
|
![]() |
Pan Sulisz napisał: "skrytej za spożywczym sklepem" - uważam, że to jedno z niewielu miejsc, gdzie można kupić dobrą wędlinę. Tak jak napisał/a forumowicz/ka mimi, "tylko kilku klientów kupowała towar najwyższej jakości", dlatego tatar został pochwalony.
Nie wiem tylko co to znaczy "pachnieć lodówką". To chyba dobrze, ja też w domu trzymam mięso w lodówce. Ciężko je przechowywać poza nią :)
Intryguje mnie jescze powoływanie się autora recenzjii na Króla Stanisława. Z ciekawości zajrzałem na stronę i niby jest, ale też są inni Stolnicy (nawet bohater książki). Ot co, zwyczajna definicja z Wikipedii.
|
![]() |
Luuuuuudzie !
Rozum straciliście, wierzycie, że można smacznie, tanio, dużo i świerzo w takim punkcie jak Wilkołaz "za sklepem" z przerobionej... budynku gospodarczego :D
|
![]() |
Wierzę, bo czemu nie?
|
![]() |
Na miejscu okazało się, że szumna nazwa nie ma się nijak do domowej restauracji skrytej za spożywczym sklepem. Ot, przydrożny bar. Ale często w takich miejscach można porządnie sobie podjeść.Dokładnie! Duże porcje to pasują chłopu od kosy. Ludzi z klasą i kasą obraża takie traktowanie. |
![]() |
Ja tam dobrze smacznie i tanio zjadlem. Polecam. Za okolo 25 zlotych zjemy pierwsze i drugie danie ktorego nie idzie zjesc do konca. Taka mam prace ze czesto jezdze trasa lublin rzeszow i przez ostatni rok stoluje sie tam i jak narazie zostane przy stolniku. Pozdrawiam.
|
![]() |
polecam wspomnianego w artykule tatara! Często na niego wstępuję.
|
![]() |
W minioną niedzielę zamknięte było, a ja miałam takiego głoda :)
Podobno Damian Petrow z Polsatu coś tam kręcił a potem Golce okupowały lokal... wie ktoś cóś na ten temat ???
|
![]() |
Ciągle zamknięte. Nie wiem o co chodzi...
|
![]() |
Ciągle zamknięte. Nie wiem o co chodzi... Ciągle zamknięte. Nie wiem o co chodzi...Zapytaj organisty :lol: |
![]() |
Uwagi do autora recenzji: Tatar sie robi z wolowiny lub z cielencony. A drugie danie moze mogli panu podgotowac ale pan nie poprosil.
|
![]() |
Robic tam imprezy tymu wesela itp odradzam wlascicielka jest nie mila nie sympatyczna.umawia sie na jedno pozniej okazuje sie ze jednak jest inaczej.nerwow sporo bylo jak na pare godzin weselicha. Dziekuje
|
![]() |
Jedzenie owszem nie bylo zle obiad byl smaczny ale obsluga nie zbyt zorganizowana
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|