![]() |
Hej! Wprowadzam się do nowego domu i organizuję kuchnię. Szukam porady a pro po dobrych garnków. W jakie warto zaiwestować?
|
![]() |
Serdecznie polecam najwyższej klasy garnki marki Philipiak. Są niezwykle solidne i wyposażone w najbardziej praktyczne rozwiązania, które uczynią pracę w kuchni przyjemną i dużo łatwiejszą. Zachęcam do zadawania pytań oraz odwiedzenia strony www.philipiak.pl, gdzie także znajdzie Pani wiele cennych informacji.
PozdrawiamMarta Kowalewska_______________________Online Ekspert marki PHILIPIAK
|
![]() |
Zdecydowanie polecam garnki Philipiaka. Sa fantastyczne. Super sie w nich gotuje, sprzęt do gotowania na parze jest uniwersalny i niezastąpiony, patelnia nie przypala absolutnie nic. bardzo dobrze się myje i ładnie wyglądają.
|
![]() |
Hej Justyna. A ty jak długo używasz takich garnków? Naprawdę sa takie rewelacyjne? Dużo za nie zapłaciłaś?
|
![]() |
zdecydowanie ja osobiście polecam garnki tescoma linia home profi, uzywam ich juz kilka lat, polecam wszystkim znajomym a oni polecaja dalej, zlej opinii nie slyszalem. Są z matowej stali, grube dna, można gotowac beztluszczowo:-), druga z firm to alza. Jeśli jestes z Lublina obie marki są do zobaczenia w hurtowni Markopol, pozdrawiam
|
![]() |
A gdzie można zapoznać się z oferta tych garnków oprócz strony internetowej? Zawsze wolę jak to się mówi "pomacać" i przekonać się na własne oczy jak wyglądają.
|
![]() |
za komplet zapłaciłam ok. 3 000 na pokazie, nie mam niestety wszystkich dostepnych elementów, kupiłam tylko czesc. Philipiak na pokazach oferuje sprzedaż na raty przez lukas finanse, także nie jest to jakis ogromny jednorazowy wydatek i w takiej formie naprawde warto zainwestowac
|
![]() |
Ja mam komplet z IKEI i jest świetny
|
![]() |
A z czego są wykonane te garnki? Czytałam na forum opinie o Philipiaku i ludzie bardzo sobie chwalą jakość. Naczynia Philipiaka mają też podobno dobrą gwarancję. Wiecie może na ile lat?
|
![]() |
Pierwsze co slyszę o tej firmie, może dlatego, że jestem przyzwyczajona do swoich garnkow i nie interesuję się innymi firmami. Jeśli chcesz sprawdzonych produktów to mogę Ci polecić garnki z emalii olkusz, to polska firma z wieloletnim stażem na rynku. Mam też od nich czajnik i wszystko sprawuje się extra :)
|
![]() |
Garnki Philipiaka są objęte aż 20 latami gwarancji.
Powstają one w oparciu o najnowsze technologie i badania medyczne przy wykorzystaniu doskonałych materiałów.
Oprócz strony internetowej istnieje możliwość poznania pełnej oferty na specjalnie organizowanych pokazach.
Czekam na Państwa pytania, chętnie na nie odpowiem.
Pozdrawiam,
Marta KowalewskaOnline Ekspert marki PHILIPIAK
|
![]() |
Nie kupuj garnków na prezentacjach! To jes naciąganie... tylko w sklepach renomowanych należy je kupować.
|
![]() |
Prezentacja marki Philipiak to nic innego, jak dobra okazja do głębszego zapoznania z ofertą. Przypominam, że dysponujemy siecią salonów firmowych, a także prowadzimy sprzedaż w sklepach stacjonarnych oraz online. Pokaz nie jest zatem jedyną sposobnością kontaktu z naczyniami Philipiak. Pozwolę sobie nadmienić, że udział w pokazie nie zobowiązuje do zakupu.
Pozdrawiam i czekam na Państwa pytania,
Marta Kowalewska
Online Ekspert marki PHILIPIAK
|
![]() |
albo na storepedia.pl ;) ja tam kupiłam markowe garnki dużo taniej niż klasycznie w sklepach..
|
![]() |
Mariolo,
Nie prowadzimy dystrybucji na podanej przez Ciebie stronie. Sprzedaż prowadzona jest w kanałach wymienionych przeze mnie powyżej.
Pozdrawiam, Marta Kowalewska
Online Ekspert marki PHILIPIAK
|
![]() |
Ja polece garnki ze Stalgastu i patelnie Ikeowskie.
|
![]() |
Solidne garnki Kela możesz kupić, bo są wykonane z dobrej jakości tworzywa i mogą służyć wiele lat. Jeśli zastanawiasz się nad patelnią to zastanów się nad patelnią kamienną, ponieważ do niej nie przywiera jedzenie.
|
![]() |
Miałem je kiedyś i byłem nawet zadowolony, ale ostatnio dokonałem "wielkiego odkrycia" Kupiłem garnki i noże tutaj. Po prostu no bez porównania. Najlepsze. Tyle.
Warto sprawdzić
Ostatnio edytowany 19 marca 2015 r. o 08:59
|
![]() |
Dużo się słyszy o tej marce. Ja mam garnki z miej reklamowanej firmy i też są ok.
|
![]() |
A takie pokazy to organizowane są często?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|