Chciałabym się dowiedzieć jakie są sale weselna w Lublinie i okolicach mieszczące około 250czy nawet do 300 osób. Obecnie najlepszą ofertę ma SONATINA w Dominowie i tam na razie planuje sobie urządzić moje wesele, ale jeszcze nie jestem pewna, może coś doradzicie?
Ogólnie na 90% zdecydowana jestem na Sonatinę, jak chcecie zobaczyć salę dla porównania to zdjęcia są na www.sonatina.pl
|
|
ale piękna sala ta Sonatina, ja z narzeczonym powoli też planujemy wesele i zapytamy tam o ofertę, ślub planujemy w 2014 więc chyba powinno być jeszcze dużo wolnych terminów
|
|
lepiej się spieszyć, też tak myślałam, że jak planuje ślub w 2014 to będę miała jeszcze spory w wybór, a na przykład też rozważam wesele w Sonatinie i wcale już nie jest za dużo dobrych termiów, eh, że też to wszystko trzeba tyle wcześniej rezerwować
|
|
ma ktoś jakieś real fotki z tej Sonatiny? na zdjęciach na stronie prezentuje się świetnie, ale z ciekawości chciałabym zobaczyć jeszcze zdjęcia "na żywo"
|
|
ja mam zdjęcia z mojego wesela, podaj mejla to wyślę Ci na skrzynkę
mam wiele ślicznych zdjęć, Sonatina ma idealne wnętrza do robienia zdjęć, ja jestem zachwycona nimi, polecam Sonatinę, na zdjęciach chyba najlepiej widać jak tam jest bajecznie pięknie
|
|
tutaj też masz kilka zdjęć Sonatiny: http://www.gdziewese...e/Sonatina.html
|
|
o, dzięki, dostałam też trochę zdjęć od samej Sonatiny, naprawdę mają profesjonalne podejście do Klientów swoich : D
|
|
widzę sporo dobrych opiniii o Sonatinie, chyba czas się tam wybrać, bo trzeba powoli rozglądać się z jakąś dobra salą : - )
|
|
Chyba wystrój najbardziej mi się tam spodobał, bardzo elegancko, nowocześnie, byłam tylko kilka godzin na weseleu mojej przyjaciółki, ale zdecydowanie wrażenia na plus.
|
|
Robiąc z mężem rekonesans po salach spisywaliśmy wszystkie koszty i Sonatina w naszym zestawieniu wyszła najlepiej, niskie ceny,a oferują naprawdę wiele, więcej niż inne sale. Zgadzam się też, że mają profesjonalne podejście do każdego zainteresowanego.
|
|
Najciekawsze wydarzenia w Lublinie
http://pulsmiast.pl/pl/lublin/artykuly/index.html
|
|
o, aż miło poczytać taki temacik na forum
mam same dobre wspomnienia, z Sonatiną bo miałam tam swoje wesele
eh...... chciałabym jeszcze raz przeżyć taką świetną i udaną imprezę
życzę, aby wszyscy młodzi mogli mieć tak dobrze zorgnizowanie przyjęcie weselne jak i my
|
|
nie polecam sonatiny . byłam tam kiedyś i podali nam śmierdzącego karpia w galarecie to było okropne
|
|
Ja robiłam tam komunie ryba nie nadawała sie do jedzenia , paszteciki niestety też .
|
|
A jeśli ktoś poszukiwałby kamerzysty na wesele to polecam taki katalog ;)
http://www.filmy-wesele.pl/
|
|
Spokojnie bierz Sonatinę. I tak nie znajdziesz lepszej i bardziej profesjonalnej sali w tym Lublinie. Ja jestem z pod Krakowa. Moja żona już z Lublina. Zawiedziony byłem trochę poziomem sal weselnych w Lublinie, a Sonatina wypadła najlepiej, na szczęściej wszystko się świetnie udało, dobrze, że chociaż jedną salę profesjonalną i naprawdę ładną macie w tym regionie : )
|
|
Hmmm, opinie dobre, zaczynamy szukać z narzeczonym sali i chcemy miejsca, które też pomoże nam dograć wszystkie kwestie techniczne, czy będziemy mogli także tam poradzić się odnośnie paru kwestii?
|
|
Bierz śmiało :) Sonatina w porządku jest :)
|
|
W Sonatinie robila wesele moja siostra. Nie powiem było bardzo miło. Zwróciłem uwagę przede wszystkim na elegancki wystrój i profesjonalizm obsługi.
|
|
W Sonatinie robila wesele moja siostra. Nie powiem było bardzo miło. Zwróciłem uwagę przede wszystkim na elegancki wystrój i profesjonalizm obsługi.Zgadzam się, ze wystrój mają elegancki. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|