SUPER!!
|
|
"wstęp jest bezpłatny, chociaż koszt organizacji koncertu to około 500 tys. zł." .... kto jest sponsorem ? Jak zwykle wszyscy podatnicy ?
|
|
Kto ma małe mieszkanie niech zamknie dzieci w szafie. Przybysz przybywa.
|
|
Przybysz zabiła swoje dziecko
|
|
Będą akcenty antyrządowe??
|
|
Szykuje się dla nas piękna muzyczna uczta!!! Brawo Lublin!!!
|
|
Za darmo na nie bym nie poszedł. Jedna morderczyni druga jawnie popiera zabijanie dzieci.
|
|
Koncert „Siła Kobiet”. Ile to siły musi mieć kobieta by zabić własne dziecko? To nie karp bo płacze ten mały dzieciaczek.
|
|
Nic tylko obrażać -.-
Jak już obrażacie, to ogarnijcie, że to nie ta Przybyszka przeprowadziła aborcję.
Ale co "wy" możecie wiedzieć -.-
Weźcie się za swoje życie pisiory
|
|
Zazdroszczę mieszkańcom Lublina. Uczta muzyczna, że pozazdrościć. Same uzdolnione wokalistki. Nie oceniam nikogo, nie ja jestem od tego. Pilnuję swojego sumienia. Przyświeca mi miłość bliźniego, kocham też nieprzyjaciół.
|
|
Zebrały się ''czarne macice'' i będą śpiewać.
|
|
za czyje pieniądze ten koncert?????może brama grodzka zapłaci z naszych podatników pieniędzy????
|
|
Nie znoszę krzyku w nocy , mieszkam na ul. Kościuszki i wiem że centrum jest zainfekowane wulgaryzmem i krzykiem w godzinach nocnych . Policja na interwencje twierdzi że jest to miasto studentów , a ja wiem że miasto błaznów . Bawmy się z umiarem , zapraszam patrole straży miejskiej i policji ,piątek , sobota , po 23 godzinie na Kościuszki . Szybko uciekną tak jak zawsze .
|
|
Pani Przybysz może w końcu zarobi na większe mieszkanie... Abortowac dziecko z powodu małego mieszkania, to jak obciąć sobie palce u nóg, bo się kupiło za małe buty....
|
|
Idę na Brodkę.Piękny głos,talent i ma równo pod beretem jeśli równać do odjechanych artystów.Norma normalności dla artystów ma inną skalę niż normalność dla normalnych obywateli.Horror komunikacyjny murowany.Bródka idź na całość !!!
|
|
wyprowadź się z Lublina i będzie po problemie, wieśniaku z Kościuszki...
|
|
I 500 000 z naszych podatkow poszlo w ... Po co to komu ? Na co to komu ?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|