Aż się prosi, by o każdej tego typu kwestii pamiętać każdego dnia, a nie tylko od święta:
***s://***youtube.com/watch?v=qg3oNal2lOs&feature=youtu.be
|
|
A kto ich wyklął i za co ! Tata mi opowiadał , że znał takich ale to byli złodzieje a niektórzy to nawet bandyci!
|
|
Aż się prosi, by o każdej tego typu kwestii pamiętać każdego dniaA kto Ci broni? Nie słyszałem o żadnych zakazach... No, chyba że skleroza |
|
A kto ich wyklął i za co ! Tata mi opowiadał , że znał takich ale to byli złodzieje a niektórzy to nawet bandyci!A ja znam ludzi, którzy twierdzą, że za Niemca nie zaznali tyle strachu, co z powodu "odwiedzin partyzantów" i moskiewskich "wyzwolicieli". I gdyby nie ci "Wyklęci", to dzisiaj byś pisał cyrylicą. A tu masz art. o swoich bohaterach: ***s://tygodnik.interia.pl/news-antoni-mezydlo-przywiazali-mnie-do-drzewa-i-kopali-dol,nId,5074028#iwa_source=weeklies |
|
A ty dalej wrzucasz te linki z kłamliwych, zdradzieckich, proniemieckich mediów? Że jeszcze sobie nie wydłubałeś od tego oczu, ani ręka ci nie uschła? Będziesz musiał w ramach pokuty zrobić sobie lewatywę. XDA kto ich wyklął i za co ! Tata mi opowiadał , że znał takich ale to byli złodzieje a niektórzy to nawet bandyci!A ja znam ludzi, którzy twierdzą, że za Niemca nie zaznali tyle strachu, co z powodu "odwiedzin partyzantów" i moskiewskich "wyzwolicieli". I gdyby nie ci "Wyklęci", to dzisiaj byś pisał cyrylicą. A tu masz art. o swoich bohaterach: ***s://tygodnik.interia.pl/news-antoni-mezydlo-przywiazali-mnie-do-drzewa-i-kopali-dol,nId,5074028#iwa_source=weeklies |
|
Aż się prosi, by o każdej tego typu kwestii pamiętać każdego dnia, a nie tylko od święta: ***s://***youtube.com/watch?v=qg3oNal2lOs&feature=youtu.beJak ty możesz wspierać te obce media, unikające polecenia polskich podatków, przeznaczanych na prawdziwą kulturę w postaci Bayer full, czy innego Martynika? Musisz iść się z tego wyspowiadać i w ramach pokuty dać suty datek na rydzola. XD |
|
Czy śledczy znaleźli przestępcę, który ściął krzyż upamiętniający JOZEFA FRANCZAKA ps LALUŚ ???
|
|
Czy śledczy znaleźli przestępcę, który ściął krzyż upamiętniający JOZEFA FRANCZAKA ps LALUŚ ???Pewnie lex Szyszko zadziałało. XD |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|