![]() |
szukam skupu aut w Łęcznej lub okolicy - jaki nie oszukuje?
mój brat sprzedał auto rok w firmie ***s-car.pl/ bo szybko potrzebował kasy, po wstępnej wycenie telefonicznej jak pamiętam za darmo przyjechali do niego ze skupu, a pieniądze otrzymał do ręki. pamiętam, że wszystko grało ale czy znacie jeszcze kogoś innego dla porównania ? tylko bez takich fikcyjnych, które nie są zarejestowane, bo z takimi już w lublinie raz mialem do czynienia.. mamy z ojcem razem 4 auta w tym jedno ciężarowe i za miesiąc je sprzedać chcemy.
pozdrawiam.
|
![]() |
Akurat dziś sprzedałem samochod w firmie s-car i chciałem napisać pozytywny komentarz i tu trafiłem. Jestem z łęcznej pojechałem do właściciela, bo spraw jak mogę to nie załatwiam przez telefon. Właściciel przyjął mnie do siebie pokazał prócz tego wiele ciekawych rzeczy w firmie swojej i widać, że to pasjonat. Trochę ponegocjowałem i się udało. Nigdy wcześniej nie korzystałem z tego typu usługi i przepraszam za wyrażenie ale zmieniam zdanie ze w tej branży pracują chamy.
|
![]() |
Nie ma zbyt wiele skupów aut, które się nadają. Zwykle jest tak, że powiedzą Tobie, przez telefon, że tyle i tyle dostaniesz a później jak przyjadą jest inaczej tak już raz miałem - nie była to firma którą tu piszecie ale, ale uważajcie w każdym razie.
|
![]() |
A kto zna dobry punkt na złomowanie ?
|
![]() |
Wszedłem na stronę tego s-car.pl i wysłałem im zapytanie o sprzedaż, bo mam auto 8 letnie, a zależy mi na czasie - ktoś tak sprzedawał?
|
![]() |
Przez formularz jest łatwiej. Ja tak sprzedałem firmie S-CAR moj samochód. Dajesz ileś tam zdjęć i wysyłasz. Wiadomo, że chcą zobaczyć w jakim jest stanie auto. Ja szybko dostałem odpowiedź na co się zdecydowałem, bo kasa ze wszystkich najrozsądniejsza. Myślę, że możesz spróbować, ale jak chcesz to najpierw zadzwoń i powiedz że chcesz wysłać zdjęcia
|
![]() |
Formularz się sprawdził. Szybko do mnie oddzwioniono i dogadaliśmy się co do ceny. Mogę polecić firmę s-car. Tylko wyślijcie więcej niż jedno zdjęcie w formularzu, bo musiałem dosłać :)
|
![]() |
A ja właśnie chce Was uczulić przed firmami, które nie mają działalności. Potem są same problemy! Nawet chamsko nie odbierają telefonów potem! Uczualm przed skup aut Bortexcar
|
![]() |
Sprawdzałem, tej firmy Bortexcar już nie ma, warto wiedzieć o takich rzeczach. S-CAR też sprawdzałem. Oni to duża firma widzę. Tak mi się rzuciło w oczy, bo kiedyś przejeżdałem koło ich siedziby. Na razie się rozglądam co do sprzedaży auta. Jak nie pójdzie przez otomoto to zadzownię do nich.
|
![]() |
widzieliście tą listę ? ***lista-top10.pl/uslugi/skup-aut/najlepsze-skupy-aut/?w=lublin-lubelskie
z ciekawości popatrzyłem na opinie pierwesz piątki jak stoją w necie. przydatne w sumie. może zrobić listę najlepszych klubów w mieście, lub lodziarni ?
|
![]() |
Właśnie ją przeglądam. Jutro dzwonię po tych firmach, bo che auto sprzedać. Dzięki ta ten link
|
![]() |
Co to się dzieje, że tyle cholera numerów a połowa to buraki, reszta nie odbiera i tylko z dwoma idzie się dogadać.
|
![]() |
Nie polecam S-CAR nie kupili ode mnie auta bo korozja, bo stare. Mowiłem, że przegląd mogę załatwić ale nie było gadki. Jestem niezadowolony.
|
![]() |
Zdzisław. Jak masz złom i korozje gorzej niż u żula zęby to sie nie ma co dziwić, że nikt nie chce twojego grata :D zadzwoń do złomtex mój kolega go pewnie kupi za pare groszy i problem się skończy.
|
![]() |
Ja akurat też mogę komuś kto chce aut sprzedać polecić firmę s-car.pl gdzieś pisałem już o tej firmie, bo dziesiątki innych to jakaś parodia Wiem, że firma S-car dobrze płaci za fury ale też wiem, że nie skupuje jakiś takich starych aut. A najlepiej to chyba zadzwonić uważam i wtedy sie dowiesz co i jak.
|
![]() |
Nie widzę innego rozwiązania jak dzwonić do kilku. Denerwujace jak połowa nie odbiera ale napchają tych ogłoszeń wszędzie gdzie się da a potem pyk firma trochę podziała, bo dostanie dofinansowanie i nie ma.
|
![]() |
polecam ***olimpus-cycow.pl tel.695-427-254
|
![]() |
sprzedawalem auto do Mar Auto i jestem zadowolony, dzownilem do innych ale nikt nie odbierał
skupaut-lublin.com.pl
|
![]() |
Siemka
Znacie może jakis złom co skupuje wszystko i daje kwitka do wyrejestrowania. Auto rozbite
|
![]() |
Znajomy polecał skup samochodów w Poznaniu - ***s://***skupautwpoznaniu.pl/ .. Podobno wszystko dla niego załatwili od ręki.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|