Jakiś gimnazjalista wam to pisał?
|
|
ja bym tu jeszcze dorzucił alkomat, może nie tyle do trzymania w samochoodzie ale jako gadżet dla każdego kierowcy, sam od niedawna posiadam elektrochemicznego alkohita x5 i nie wiem w sumie dlaczego dopiero teraz się nan iego zdcydowałem, bo się jednak przydaje, nigdy nie planuję po imprezie nigdzie jeździć ale już kilka razy mi się zdarzyło że musiałęm i wtedy zawsze stresor czy już uleciało i kombinowanie kto może mnie podwieźć, bo niestety na wsi trudno o taksówkę ;)
|
|
alkomat, jak najbardziej, ale musisz pamiętać, żeby zimą nie przechowywać go w samochodzie, bo to tylko skróci mu żywot, a czasem może powodować błędy we wskazaniach.
***etransport.pl/forum212201.0.html#koniec
|
|
Dla mnie alkomat jak najbarziej tylko to nie do samochodu, bardziej domowy uzytek, ale w samochodzie na pewno wideorejestrator , coś co w sytuacji kolizji czy innych sytuacji "trudnych" sie sprawdzi i nagranie można jako dowód pokazać. Ja mam nawet podójną kamere z przodu i z tyłu Xblitz Dual Core , dobry obraz daje w jakości Full HD i faktycznie fajnie rejestruje nawet to co się z tyłu auta dzieje. Dobra kamerka . I to jest praktyczny gadżet samochodowy
|
|
ja jako kobieta dużą wagę przywiązuję też do czystości i estetyki we wnętrzu auta. lubię mieć wysprzątane, ładnie pachnące wnętrze, bo uważam, że to też wpływa na komfort jazdy. mam bardzo wygodne fotele i też zależało mi żeby były w ładnych pokrowcach takich wkomponowanych w cały wystrój jaki mam w środku. długo nie mogłam się zdecydować na ich wybór, ale w końcu wybrałam takie ***pokrowce.com/pokrowce-szyte-na-miare-premium/100-audi-a4-b5-kombi już na zdjęciu widziałam że są wysokiej jakości i są przede wszystkim łatwe w utrzymaniu czystości. czeka mnie jeszcze zakup pokrowca na kierownicę, to też jest ważne. tak wystrój wnętrza ma dla mnie duże znaczenie.
|
|
jak się jeździ to na pewno dobrym prezentem będzie kamerka do samochodu. Ja mam Mikavi PQ3 i jestem z niej zadowolony. Jakoś filmików jest bardzo dobra. A wykonanie urządzenia nie wzbudza moich zastrzeń.
|
|
rewelacyjna jest ta kamerka Xblitz Duale Core, ma dwie kamery na przód i na tył pojazdu, powiem wam ekstra rozwiązanie,
|
|
napiszesz coś więcej o tej kamerce? Widziałem ją w mediaekspert i nawet myślalem czy nie kupić, taki sobie chcę prezent urodzinowy sprawić ;), sporo jeżdżę i na pewno z takim sprzetem by było bezpieczniej |
|
w tym momencie to jedna z lepszych opcji na rynku. najważniejsze że ma sprawny gps i wifi. jak dużo jeździsz to przyda ci się z pewnością nagrywanie trasy wraz z prędkością. przy spotkaniu z nieoznakowanym bmw może okazać się wybawieniem:) tu masz wszystkie parametry dobrze opisane wraz z filmikami bez kompresji ***s://***wideorejestratory24.pl/kamera-samochodowa-mikavi-pq3-gps-4k
|
|
Osobiście wolę coś praktycznego, nap. takiego ja na akcesoria-ford.pl , kupiłem tam m.in bagażnik na dach. podukty mają tam jakościowo bardzo dobre.
|
|
kamerka samochodowa jest przydatna, ważne by była dobrej jakości. Już kilka miałam okazję testować i ta którą teraz mam Xblitz Trust jest najlepsza. Nawet baterię zastapioną super kondensatorami, nie rozładowuje się tak, ma b.dobry obiektyw co przekłada się na jakosc nagrań. Konkretna jest bez dwóch zdań
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|