Czyli mam ubezpieczenie za darmo... Od 20 lat ani mandatu ani punktu!!! Nooo na to czekałem...
A teraz ma poważnie!!! Nie wyraziłem zgody na udostępnianie moich danych i innych informacji mogących mieć wpływa na komfort życia... Każde udostępnienie bez mojej pisemnej zgody jest przestepstwem.
|
|
Tak więc kolejne (10-20) % kierujących będzie jeździć bez OC ! Czy o tego dążymy ???
|
|
Powoli reżim pisowski likwiduje naszą prywatność. Dostęp do CEPIK dla rzeszy agentów ubezpieczeniowych to jeden z elementów handlu danymi. Od 1 lipca pracownicy służb kontrolnych "bez żadnego trybu" będą mogli prześwietlać nasze rachunki bankowe. Wystarczy kolega w straży granicznej i już masz podgląd ile obligacji albo działek kupił twój sąsiad. Dodajmy do tego rejestry zdrowotne, historia chorób i ciąż i już wiesz z kim się puka twoja sąsiadka. Jeszcze tylko dostęp dla kościelnych do serwerów operatorów internetu i Afganistan Bis mamy nad Wisłą. Kabul Warszawa - wspólna sprawa.no to pakuj się i zabieraj resztę męczenników |
|
Tylko kto by tu zapierdaczał na te wasze plusy. Już był taki co lekarzom kazał wyjezdzać , wielu posłuchałoPowoli reżim pisowski likwiduje naszą prywatność. Dostęp do CEPIK dla rzeszy agentów ubezpieczeniowych to jeden z elementów handlu danymi. Od 1 lipca pracownicy służb kontrolnych "bez żadnego trybu" będą mogli prześwietlać nasze rachunki bankowe. Wystarczy kolega w straży granicznej i już masz podgląd ile obligacji albo działek kupił twój sąsiad. Dodajmy do tego rejestry zdrowotne, historia chorób i ciąż i już wiesz z kim się puka twoja sąsiadka. Jeszcze tylko dostęp dla kościelnych do serwerów operatorów internetu i Afganistan Bis mamy nad Wisłą. Kabul Warszawa - wspólna sprawa.no to pakuj się i zabieraj resztę męczenników |
|
ile można jęczeć - "jak tu źle itd..." - więc przestań pierd.... i jedź tam gdzie nie ma takich zasad np białoruś, rosja, korea płn
|
|
ile można jęczeć - "jak tu źle itd..." - więc przestań pierd.... i jedź tam gdzie nie ma takich zasad np białoruś, rosja, korea płn"białoruś, rosja, korea płn" to są twoje klimaty "krasno pisoski wyrobniku" |
|
" Budować jest trudno - więc nie budujecie, przerasta to was. " - tu się nie zgodzę ,a przekop mierzeji ?' iwestycja roku nawet dwóch ,oficjalne otwarcie 17 września data raczej nie przypadkowa. Głebość "rowu" 5metrów ! . Widzowie info zobaczą w relacji na żywo z otwarcia jak tym kanałem płyną tankowce , gazowce i kontenerowceile można jęczeć - "jak tu źle itd..." - więc przestań pierd.... i jedź tam gdzie nie ma takich zasad np białoruś, rosja, korea płnNo właśnie z tych ostoi demokracji Białoruś, Rosja, Korea Płn czy Węgry i Watykan twoi pracodawcy przywleki te pomysły. Jak dzumę i cholerę razem wziętą żeby zniszczć normalny kraj. Budować jest trudno - więc nie budujecie, przerasta to was. Niszczycie, to potrafili hunowie, mongołowie i inne zastępy wschdnich ludów. Tak, Rosja też. I czujesz pod skórą że to to czego szukasz. Car, pan, prezes czy inny pinokio i ty - wierny podnużek. Chwlący miernotę, populiz i bylejakość. Twoje normy, twój świat. |
|
Nie wyrażałem zgody. Na jakiej podstawie i za czyją zgodą, moje dane wrażliwe są przekazywane prywatnym firmom ?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|